2η Συναυλία Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού του Τοπικού Τμήματος Διδυμοτείχου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:17
1470 0

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 2η ετήσια Συναυλία Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, του Τοπικού Τμήματος  Διδυμοτείχου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που θα γίνει  στο  Δημοτικό Θέατρο Διδυμοτείχου , την Δευτέρα 7η Μαϊου 2018 και ώρα 19:30.

Με τη συμμετοχή σας ενισχύετε την κατάρτιση και εκπαίδευση της 1ης Εθελοντικής Ομάδας Κοινωνικής Πρόνοιας στο Διδυμότειχο και στην ευρύτερη περιοχή, η οποία με την πιστοποιημένη και άρτια εκπαίδευση της, είναι αναγκαία για την τοπική κοινωνία και τον τόπο μας και καθιστώντας πλήρη σε τμήματα και δυνατότητες το τοπικό περιφερειακό τμήμα Διδυμοτείχου και Περιφερείας.
Επιπρόσθετα μας δίνετε τη δυνατότητα να καλύψουμε βασικά λειτουργικά έξοδα  του Τμήματός μας  και ν’ ανταποκριθούμε στις οικονομικές απαιτήσεις των τμημάτων Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, αλλά και της Νοσηλευτικής που λειτουργεί στο Διδυμότειχο.

Επισημαίνουμε ότι όλοι οι παρακάτω Μουσικοί της Συναυλίας συμμετέχουν αφιλοκερδώς:
-Χρήστος Γκρέμος, Φανή Μουρελά, Κώστας Κουζούκος, Βάγια Ζυγογιάννη.
-Ντίνος Αραμπατζής, Νίκος Τζέλλας, Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, Δημήτρης Γράψιας, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης.

– Χρήστος Κισσούδης με την Παραδοσιακή χορωδία της Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου.

Σύνταξη προγράμματος-καλλιτεχνική επιμέλεια Συναυλίας: Xρήστος Γκρέμος.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ. Προσκλήσεις στα γραφεία του ΕΕΣ Διδυμοτείχου. Πληροφορίες: 2553110225, Καραφεϊζης Βασίλειος 6973055628 και στο Τερζούδη Χριστόδουλου: 6936666197, Φυδανάκης Παναγιώτης 6974905959

Σχετικά άρθρα

14η Γιορτή Βιοκαλλιεργητών Βιοκαλλιεργητών – Μελισσοκόμων και Οικοτεχνών Ν. Έβρου στην Ορεστιάδα

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Σεπτεμβρίου 2017 0
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου συνδιοργανώνει με παραγωγικούς φορείς του Έβρου τη «14η Γιορτή Βιοκαλλιεργητών…