Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός Πίτας από τον Πολιτιστικό – Λαογραφικό Σύλλογο Αγνάντιας “Άγιος Γεώργιος”

Δημοσιεύτηκε στις: at 10 Ιουνίου 2018
2079 0

Ο Πολιτιστικός – Λαογραφικός Σύλλογος Αγνάντιας “Άγιος Γεώργιος” πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον   διαγωνισμό Πίτας το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουνίου 2018 στο Πάρκο Αλτιναμάζη στην Αλεξανδρούπολη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας της Θράκης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται από το 2007 με απόλυτη επιτυχία.

Την παρουσίαση του διαγωνισμού πραγματοποίησε ο Εβρίτης Πέτρος Πολυχρονίδης ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε η Ζωή Τηγανούρια για την προσφορά της στον τόπο μας.

Για το αδιάβλητο του διαγωνισμού συμμετείχαν ως επιτροπή γευσιγνωσίας – κριτές οι πλέον αρμόδιοι καταξιωμένοι Chef από την Λέσχη Αρχιμαγείρων βορειου Ελλάδος.

Οι νικητές κέρδισαν χρηματικά βραβεία από 500 ευρώ ο πρώτος, 200 ο δεύτερος και 100 ευρώ οι 8 επόμενοι!

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η ορχήστρα του κ. Μπαρμπούδη Παναγιώτη η οποία συνοδεύοταν και απο χορευτικά συγκροτήματα.

Οι συμμετοχές από συλλόγους αλλά και προσωπικές συμμετοχές ξεπέρασαν τις 350 πίτες, με ιδιαίτερες συνταγές – γεύσεις από όλο τον Έβρο – Ροδόπη – Ξάνθη – Καβάλα – Δράμα και η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τους 2.000 επισκέπτες.

Την συνδιοργανωση της εκδήλωσης είχε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Σχετικά άρθρα

Γιορτή Έναρξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας «ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ» τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Ιουνίου 2017 0
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ “Καπνομάγαζο” Αίνου 46, τκ 68132 Αλεξανδρούπολη   τηλ 25510 89690| axdlibrary@gmail.com Εξαιρετικά πετυχημένη και με μεγάλη συμμετοχή…

Με απόλυτη επιτυχία η συναυλία της 31ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού στις Φέρες με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μουσικής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Νοεμβρίου 2016 0
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων η 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού πραγματοποίησε συναυλία τo απόγευμα της Κυριακής…