24 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:52
506 0

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας καλεί όλα τα σωματεία μέλη του και τους εργαζόμενους της περιοχής μας να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στην 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε.

Η Ανεργία, η Φτώχεια και η Κοινωνική Περιθωριοποίηση τα τελευταία 5 χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μίγμα που κοντεύει να τινάξει στον αέρα το σύνολο της κοινωνικής και οικονομικής συνοχής.

Ιδίως, η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, η ελαστική μορφή εργασίας, η κατάργηση κάθε μορφής προστασίας των εργαζόμενων, η υπερφορολόγηση, η μείωση των συντάξεων δεν μπορεί να αποτελεί πρόταση και λύση στα τεραστία προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο κόσμος της εργασίας.

Ο αγώνας των εργαζομένων αλλά και του συνόλου της κοινωνίας πρέπει να είναι συνεχής και σκληρός, μέχρι να καταλάβει επιτελούς η σημερινή κυβέρνηση πως η εμμονή σε υφεσιακά και μνημονικά μέτρα και πρακτικές το μόνο αποτέλεσμα που θα φέρουν θα είναι η καταστροφή του συνόλου τις οικονομίας της χώρας μας.

Εμείς το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας συνεχίζουμε αταλάντευτα των αγώνα μας προς το συμφέρων των εργαζομένων των ανέργων και κατ΄ επέκταση όλης της περιοχής μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία μέλη μας στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ

στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 10:30 το ΠΡΩΙ.

 

Σχετικά άρθρα

Επισκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργου Σταθάκη στο γεωθερμικό πεδίο Αριστήνου

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Νοεμβρίου 2017 0
Στο πλαίσιο του 6ου Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που διεξάγεται στην Κομοτηνή…