Στην παραλία των Δικέλλων άγνωστος ή άγνωστοι σκόρπισαν φόλες για να “καθαρίσουν” την περιοχή… από σκύλους. Έως αυτή την ώρα έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 3 σκυλιά 2 νεκρά, το άλλο χαροπαλεύει στον κτηνίατρο.

Εντύπωση προκαλεί ότι οι επιτήδειοι δε δίστασαν να ρίξουν φόλες σε περιοχή που έχει κατοικίες και μάλιστα πριν την πρωτομαγιά όπου δεν αποκλείεται οικογένειες να κάνουν βόλτα στην περιοχή μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει. Ο αριθμός των νεκρών ζώων δεν αποκλείεται να είναι πολύ μεγαλύτερος σύμφωνα με φιλόζωους.

Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία που κάνει έρευνες ενώ εκεί βρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα κ. Ζιώγας.

Υπενθυμίζεται ότι οι φόλες είναι δηλητήρια που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή και θάνατο όχι μόνο σε ζώα…αλλά και σε μικρά παιδιά. Αν οποιοσδήποτε βρει κάποιο περίεργο εύρημα στην περιοχή, καλό θα ήταν να ενημερώσει την αστυνομία.

Στο όλο περιστατικό ακόμα μεγαλύτερη φρίκη προκαλεί η εικόνα με τον έναν δηλητηριασμένο σκύλο…που του έδεσαν τα πόδια για να μη μπορεί να περπατήσει ώστε να είναι βέβαιο ότι θα πεθάνει αβοήθητος…

Για το θέμα έκαναν δηλώσεις στο alexpoli.gr o Αντιδήμαρχος κ. Ζιώγας και κάτοικος της περιοχής με έντονη φιλοζωική δράση. Ο κ. Ζιώγας άφησε αιχμές για τον τρόπο που δίνεται δημοσιότητα σε κάποια θέματα για επιθέσεις σκύλων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις και διαμάχες και να υπάρχουν στη συνέχεια…τέτοια φαινόμενα.

 

Προηγούμενο άρθροΟΙ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1941-1944 (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)
Επόμενο άρθροΧρήστος Σπίρτζης: Αναλογικό σύστημα διοδίων από το….. 2018