Σκόρπισαν δηλητήρια στα Δίκελλα για να σκοτώσουν σκυλιά… (Σκληρές εικόνες)

Δημοσιεύτηκε στις: at 30 Απριλίου 2017
655 0

Στην παραλία των Δικέλλων άγνωστος ή άγνωστοι σκόρπισαν φόλες για να “καθαρίσουν” την περιοχή… από σκύλους. Έως αυτή την ώρα έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 3 σκυλιά 2 νεκρά, το άλλο χαροπαλεύει στον κτηνίατρο.

Εντύπωση προκαλεί ότι οι επιτήδειοι δε δίστασαν να ρίξουν φόλες σε περιοχή που έχει κατοικίες και μάλιστα πριν την πρωτομαγιά όπου δεν αποκλείεται οικογένειες να κάνουν βόλτα στην περιοχή μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει. Ο αριθμός των νεκρών ζώων δεν αποκλείεται να είναι πολύ μεγαλύτερος σύμφωνα με φιλόζωους.

Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία που κάνει έρευνες ενώ εκεί βρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα κ. Ζιώγας.

Υπενθυμίζεται ότι οι φόλες είναι δηλητήρια που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή και θάνατο όχι μόνο σε ζώα…αλλά και σε μικρά παιδιά. Αν οποιοσδήποτε βρει κάποιο περίεργο εύρημα στην περιοχή, καλό θα ήταν να ενημερώσει την αστυνομία.

Στο όλο περιστατικό ακόμα μεγαλύτερη φρίκη προκαλεί η εικόνα με τον έναν δηλητηριασμένο σκύλο…που του έδεσαν τα πόδια για να μη μπορεί να περπατήσει ώστε να είναι βέβαιο ότι θα πεθάνει αβοήθητος…

Για το θέμα έκαναν δηλώσεις στο alexpoli.gr o Αντιδήμαρχος κ. Ζιώγας και κάτοικος της περιοχής με έντονη φιλοζωική δράση. Ο κ. Ζιώγας άφησε αιχμές για τον τρόπο που δίνεται δημοσιότητα σε κάποια θέματα για επιθέσεις σκύλων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις και διαμάχες και να υπάρχουν στη συνέχεια…τέτοια φαινόμενα.

 

Σχετικά άρθρα

Υποδοχή του Χρυσού Παραολυμπιονίκη, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και του 5ου Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Καρυπίδη στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Σεπτεμβρίου 2016 0
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και τον 5ο Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Καρυπίδη την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις…

Κουρουμπλής για σπάσιμο Περιφερειών, ενίσχυση των Δήμων μέσω του ΕΝΦΙΑ και Πόθεν Έσχες Δικαστών

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Μαΐου 2016 0
Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή ‘’Ακραίως’’…

«Η ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΔΟΥ ΚΑΘΟΔΟΥ ΕΤΕΡΑ ΧΑΡΑ» ~ ΤΟ ΕΝ ΦΑΝΑΡΙΩ ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΔΟΥ ΚΑΘΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΣΠΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Απριλίου 2019 0
«Η ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΔΟΥ ΚΑΘΟΔΟΥ ΕΤΕΡΑ ΧΑΡΑ» ΤΟ ΕΝ ΦΑΝΑΡΙΩ ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΔΟΥ ΚΑΘΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΣΠΕΡΟΥ…