Όπως αναφέρει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μενέλαος Μαλτέζος

Με τη συνεδρίαση της 21ης Αυγούστου 2019 ολοκληρώθηκε η δεύτερη θητεία της αιρετής περιφερειακής διοίκησης, αλλά και η θητεία του δεύτερου αιρετού περιφερειακού συμβουλίου, το οποίο εκλέχθηκε τον Μάιο του 2014.

Στην απερχόμενη θητεία, συνυπηρετήσαμε το θεσμό της αιρετής περιφέρειας, εκλεγμένοι με τη Παράταξη της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης Α.Μ-Θ. με τους αγαπητούς συντρόφους Σπύρο Τουρτούρη και Παντελή Λασκαρίδη , συμβάλλοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, εκ των ενόντων, μέσα στο πλαίσιο του αντιδραστικού θεσμικού πλαισίου του Καλλικράτη, στην ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων της Περιφέρειας.

Προσπαθήσαμε να συμβάλουμε ώστε η περιφέρεια να σπάσει τα δεσμά της από τις τελευταίες θέσεις, αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία, θεσμικά και χρηματοδοτικά.

Είναι μεγάλη τιμή να υπηρετεί κάποιος στην αυτοδιοίκηση.

Είμαι ευγνώμων για τη τιμή, η οποία μου έγινε από τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, να τους εκπροσωπήσω στο περιφερειακό συμβούλιο.

Έπραξα ό,τι ανθρωπίνως μπορούσα να ανταποδώσω.

Εύχομαι στο νέο περιφερειακό συμβούλιο να συμβάλει -αν και του αφαιρέθηκαν δυνατότητες από τις τελευταίες τροποποιήσεις του Κλεισθένη- με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπτυξη της Περιφέρειας, στη καλλιέργεια περιφερειακής συνείδησης και να μην επιτρέψει να ανακληθούν οι αποφάσεις ενάντια στην εξόρυξη του χρυσού στην Περιφέρεια.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ , οι Στρατιωτικές Μουσικές των Σχηματισμών του Δ΄ Σώματος Στρατού εντυπωσίασαν το κοινό της Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΚωστής Σιμιτσής: Θα προτείνω ενσωμάτωση της παράταξής μου με αυτήν του Περιφερειάρχη