Το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας των χειμερινών τμημάτων του εργαστηρίου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών για 4η συνεχή χρονιά. Οι ηλικίες που θα απασχοληθούν είναι από πέντε (5) έως δώδεκα (12) ετών και δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση. Τα παιδιά θα κάνουν δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία τους. Το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί θα είναι εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε χώρους πολιτιστικούς, αθλητικούς, με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών σε θέματα καθημερινής διαβίωσης με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη τους . Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 09:00π.μ. -13:00μ.μ. και 17:00μ.μ. -19:00 μ.μ. στον Μύλο Μασούρα (2ος όροφος) Λεωφόρος Δημοκρατίας 1. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να έχουν μαζί τους : α. Φωτοτυπία από το βιβλιάριο υγείας του παιδιού την σελίδα με τα εμβόλια και φωτοτυπία την σελίδα με τα στοιχεία των παιδιών β. φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του γονέα γ. φωτογραφία του παιδιού.

Ημερομηνία έναρξης 14 Νοεμβρίου στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Τζαβέλα 6 ,κοντά στην αφετηρία αστικών λεωφορείων) .

 

Ημέρα λειτουργίας κάθε Σάββατο και ώρες :

 

1ο τμήμα: 09:00-10:15 (Ηλικίες 5 έως 7 ετών)

 

2ο τμήμα: 10:30-11:45 (Ηλικίες 8 έως 12 ετών)

 

 

Πληροφορίες :

Σοφία Χύτου , Υπεύθυνη τμημάτων Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Καίτη Μακρή , Υπεύθυνη Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΠερίπου 3.500 Τούρκοι στην Θεσσαλονίκη στην επέτειο θανάτου του Κεμάλ
Επόμενο άρθροM.OYZOYΝΙΔΗΣ:”ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ”