Η Gastrade S.A. είναι ο φορέας ανάπτυξης του Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΑΣΦΑ) Αλεξανδρούπολης για το οποίο ελήφθη η Τελική Επενδυτική Απόφαση (FID) στις 27 Ιανουαρίου 2022. Ο Τερματικός Σταθμός Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) Αλεξανδρούπολης περιλαμβάνεται και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» (ΕΠΑΝΕΚ), με ύψος δημόσιας δαπάνης 166,7 εκατ. Ευρώ.

Η κατασκευή και λειτουργία του Τερματικού Σταθμού LNG Αλεξανδρούπολης θα συμβάλει στην ενεργειακή ασφάλεια, στη ρευστότητα της αγοράς και στη διαφοροποίηση των πηγών της χώρας και ολόκληρης της περιφέρειας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενισχύοντας τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας και προσφέροντας εναλλακτικές πηγές και διαδρομές για την προμήθεια φυσικού αερίου στην περιοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Gastrade ενδιαφέρεται να προσλάβει έμπειρο προσωπικό πλήρους απασχόλησης, με κίνητρο να συμβάλει στην εκπλήρωση της αποστολής της Gastrade.

Αυτή τη στιγμή προσλαμβάνουμε προσωπικό για απασχόληση στα γραφεία μας στην Αθήνα για τις θέσεις που παρουσιάζονται παρακάτω και για τις οποίες μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Θέσεις Α’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

 • Εμπορικός/ή Διευθυντής/τρια. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Οικονομικός/ή Διευθυντής/τρια. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Διευθυντής/τρια Νομικής Υπηρεσίας. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Διευθυντής/τρια Διαχείρισης Έργου. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Διευθυντής/τρια Ρυθμιστικών Υποθέσεων, Αδειών & Διαχείρισης Συμβάσεων. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Τεχνικός/ή Διευθυντής/τρια. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέσεις Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

 • Υπεύθυνος/η FSRU. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Υπεύθυνος/η EPCI and MOORING. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Υπεύθυνος/η Λογιστηρίου. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Υπεύθυνος/η Προμηθειών & ΕΣΠΑ. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Υπεύθυνος/η Τμήματος IT. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παρακαλούνται όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] έως την 30.04.2022. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται πρέπει να περιέχουν στο πεδίο «Θέμα» την πρόταση “Gastrade CV – [Τίτλος Θέσης]” (π.χ. Gastrade CV – Οικονομικός/ή Διευθυντής/τρια).

Σημειώνεται ότι μαζί με το βιογραφικό σημείωμα, οι ενδιαφερόμενοι/ες συμμετέχοντες/ουσες καλούνται να υποβάλουν το “Consent-Declaration Form” σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, το οποίο βρίσκεται εδώ. Η Gastrade θα διαγράψει και δεν θα εξετάσει το βιογραφικό σημείωμα οποιουδήποτε συμμετέχοντα/ουσας εάν ο/η εν λόγω συμμετέχων/ουσα δεν έχει υποβάλει το παραπάνω έντυπο συγκατάθεσης-δήλωσης» δεόντως υπογεγραμμένο.

Μετά την αξιολόγηση των υποβληθέντων βιογραφικών, οι συμμετέχοντες/ουσες ενδέχεται να κληθούν σε συνέντευξη για περαιτέρω αξιολόγηση.

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Γράφει ο Κωνσταντίνος Κούσαντας, Αντιστράτηγος ε.α.)
Επόμενο άρθρο13 χρυσά μετάλλια, 2 αργυρά και 1 χάλκινο, για τον “Ηρόδικο”, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ