Την παραίτησή τους από τη ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσαν οι πρώην βουλευτές Νίκος Τσούκαλης και Θωμάς Ψύρρας όπως και τρία μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, μετά την απόφαση αυτής να συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών.

Σε δήλωσή τους εκφράζουν τη διαφωνία τους με την πολιτική λογική του εγχειρήματος τονίζοντας πως αυτή είναι ανακόλουθη με τη μέχρι τώρα πορεία τους. Τα τρία μέλη τονίζουν ότι καταψήφισαν τη σχετική εισήγηση του προέδρου και δηλώνουν ότι παραιτούνται από μέλη των οργάνων της ΔΗΜΑΡ.

Αναλυτικά:

Μετά τη σημερινή (6-4-2019) συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς αποφασίστηκε η σύμπλευση της ΔΗΜΑΡ με το Σύριζα στις επερχόμενες ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές.

Επειδή διαφωνούμε με την πολιτική λογική του εγχειρήματος που είναι ανακόλουθη με τη μέχρι τώρα πορεία μας, δηλώνουμε ότι καταψηφίσαμε (οι τρεις) τη σχετική εισήγηση του προέδρου και δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από μέλη των οργάνων της ΔΗΜΑΡ.

Τσούκαλης Νίκος, πρώην βουλευτής

Ψύρρας Θωμάς, πρώην βουλευτής

Γεωργάτος Γεράσιμος, μέλος Κ.Ε.

Γκαρμπούνης Χρήστος, μέλος Κ.Ε.

Παναγούτσος Στέλιος, μέλος Κ.Ε.

 

πηγη www.enikos.gr

Προηγούμενο άρθροΑναστάσιος Δημοσχάκης: “Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης πρέπει να μεταστεγαστεί σε ένα αξιοπρεπές, σύγχρονο και λειτουργικό κτήριο!”
Επόμενο άρθροΝέο Δ.Σ Ένωσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Συναφών Επαγγελμάτων