6 Μέτρα Ύψος Με Χρώματα Ελλάδας: Ο Μεγαλύτερος Χαρταετός Στον Ελληνικό Ουρανό

Δημοσιεύτηκε στις: at 2 Μαρτίου 2020
312 0

6 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ΕΧΕΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 1.000 ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ!

Έναν από τους μεγαλύτερους χαρταετούς – αν όχι ο μεγαλύτερος – που θα βρεθούν αύριο Καθαρά Δευτέρα στον αέρα της Καλαμάτας, ετοίμασε μια παρέα εφτά νεαρών στην οδό Σταδίου και Φαρών 12, όπου εδώ και χρόνια φτιάχνουν πολύχρωμους χειροποίητους χαρταετούς με παιδικούς ήρωες και όχι μόνο και παραδοσιακά έναν πολύ μεγάλο!

6 μέτρα ο φετινός χειροποίητος χαρταετός με τα χρώματα της Γαλανόλευκης σημαίας!

Το Messinialive βρέθηκε σήμερα στο στέκι τους και ο Πάνος Καναλουπίτης μας περιέγραψε πώς έφτιαξαν μέσα σε 6 ώρες, τον φετινό τεράστιο χαρταετό με τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας για συμβολικό λόγο.

Η ομάδα που κατασκεύασε τον χαρταετό-γίγαντα

Ο χαρταετός είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και χρησιμοποιήθηκαν απλά υλικά όπως καλάμια, χαρτί, κόλλα και σπάγκος αλλά και διάφορα μυστικά για τις ουρές και τα ζύγια! Όπως μας δήλωσαν, αν όλα πάνε καλά και βοηθήσει ο καιρός θα τον πετάξουν στην πλατεία στην Υπαπαντή.

Επί το έργον και  για αερόστατο

Για το καλό πέταξαν κι ένα μεγάλο αερόστατο στον γαλανόλευκο ουρανό της ηλιόλουστης σήμερα Καλαμάτας!

[messinialive.gr]

Σχετικά άρθρα

“Αισχύλου Αγαμέμνων” Σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΟΙΚΟΠΑΡΚΟΥ ΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΗ, ΩΡΑ 9:15MM

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιουλίου 2018 0
Μετά την επιτυχία στην Επίδαυρο και τους 15.000 χιλιάδες θεατές, ο «Αγαμέμνων» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, παρουσιάζεται στη…