Σε ένα ματς με λίγο κόσμο στις εξέδρες του «Φώτης Κοσμάς», ο Έβρος Σουφλίου επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης χάρη σε γκολ του Λίτσου στο 27′.

Τρεις μέρες μετά το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες στα Λάβαρα (2-2), Εθνικός και Σουφλί βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα του Έβρου. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκει στην ομάδα του βόρειου Έβρου. Στο 19′ ο Χιζανασβίλι σούταρε, ο Συριτούδης απέκρουσε και στη συνέχεια του σουτ του Αντωνιάδη έφυγε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Μπινόπουλος θα μπλοκάρει τη μπάλα μετά την κεφαλιά του Θάνου, ενώ στο 25′ ο κ. Χρυσοστομίδης θα κάνει την πρώτη του αλλαγή η οποία ήταν αναγκαστική, με τον Χατζάκο να περνάει στη θέση του τραυματία Εφραιμίδη.

Στο 27′ θα έρθει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο Τορομανίδης θα πάρει τη μπάλα στην κατοχή του μέσα στην περιοχή του Εθνικού και αντί να απομακρύνει θα προσπαθήσει να ντριπλάρει τον αντίπαλο του, με τον Λίτσο να κλέβει και να νικάει τον Συριτούδη. Στο 35′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τορομανίδη δεν θα ανησυχήσει τον Μπινόπουλο, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης θα σεντράρει για τον Εθνικό και ο Μαμούτ με ένα πολύ δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα άουτ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους Πελτέκης και Τσέκος πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο από πλευράς Εθνικού, με τον πρώτο να είναι πολύ δραστήριος και να δημιουργεί κινδύνους για την άμυνα του Σουφλίου. Στο 50′ το απευθείας χτύπημα φάουλ του Τσέκου δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων που θα μπλοκάρει. Στο 61′ ο Χιζανασβίλι θα απειλήσει με σουτ, αλλά ο Συριτούδης θα πει όχι αποκρούοντας. Πέντε λεπτά μετά ο Πελτέκης θα επιχειρήσει ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα και πάλι ο Πελτέκης θα δοκιμάσει ένα δυνατό μακρινό σουτ και ο Θυμιανίδης που είχε περάσει στη θέση του Μπινόπουλου θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Θυμιανίδης θα νικήσει και τον Τορομανίδη που θα απειλήσει με προβολή.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κώστας Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Ρομάριο, Ελληνίδης, Ερκάν, Θεοδωράκης, Μαμούτ.

Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Βογιατζής, Πελτέκης, Τσέκος, Κυριζάκης, Κριεζής, Αμπραχαμιάν.

Έβρος Σουφλίου (Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Μπινόπουλος, Μπάμιος, Φραγκούλης, Λίτσος, Λειβαδιώτης, Μέρτικας, Αντωνιάδης, Εφραιμίδης, Λίτσκας, Χιζανασβίλι, Ζιγκερίδης.

Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Χατζάκος, Θυμιανίδης, Πουλυλιός, Ζάχος, Αλεξίου, Κυλιτζίδης, Εμρέ.

Διαιτητές: Σιμίσης, Κίτσος Κ., Τερζόπουλος

Στο μικρόφωνο του radiomax.gr μίλησαν οι δύο προπονητές των ομάδων, Κώστας Βουρδόγλου και Μπάμπης Χρυσοστομίδης:

Κ. ΒΟΥΡΔΟΓΛΟΥ 16-09-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Μ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ 16-09-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

 

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΗ αποχή απο τις εκλογές ως τρόπος αντίστασης στην κατάλυση του συντάγματος. (από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο)
Επόμενο άρθροΝέες ειδικότητες για το Δ.Ι.Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης