Έκφραση συγχαρητηρίων σε αθλητές του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:56
574 0

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης συγχαίρει τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Γυμναστικής Taekwondo Αλεξανδρούπολης, Μαρία Μιχαηλίδου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo στην κατηγορία κορασίδων και Σοφία Διακάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην ίδια κατηγορία.   

Στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού συγχαίρει τον Σταύρο Βαγγελακάκη, ο οποίος κέρδισε  την πρώτη θέση στον 3ο αγώνα motocross Βορείου Ελλάδος στα Γιαννιτσά στις 10 Δεκεμβρίου 2017, γεγονός που τον έχρισε Πρωταθλητή για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία ΜΧ65 στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας.  Ο Σταύρος είναι μόλις 11 ετών με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη με πολλές διακρίσεις και προοπτική στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στη Δέσποινα Μανδάνη, η οποία σε ηλικία 12 ετών κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που κέρδισε την πρώτη θέση σε αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αυτού της Νιγρίτας. Σε επίπεδο Πρωταθλήματος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Βόρεια Ελλάδα. Αμφότεροι είναι αθλητές της Λ.Ε.Μ.Ε. Έβρου.

Οι ευχές του Δημάρχου για περισσότερες επιτυχίες, υγεία και πρόοδο ας συντροφεύουν όλους τους αθλητές για τη νέα χρονιά.   

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος  Αγώνας του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2017

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Οκτωβρίου 2017 0
Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης μετά από έγκριση της Αθλητικής ΜΟΤοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας διοργανώσε τον 1ο  Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross  Βορείου  Ελλάδος  2017.…

Χάλκινο μετάλλιο ο Δημήτρης Καρυπίδης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Αυγούστου 2018 0
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑμεΑ Tην τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία S1-S2 στα 50…