«Έλα να τρέξουμε μαζί»

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Οκτωβρίου 2019
402 0

«Έλα να τρέξουμε μαζί»

Είναι το σύνθημα μιας πανέμορφης εκδήλωσης που θέλουμε να αποκτήσει ετήσιο χαρακτήρα και να μεγαλώσει τα χαμόγελα όλων μας.

Το Σάββατο 12.10.2019 στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς στις 12:00 ο Δρομέας Θράκης έχει καλέσει την δομή της ΑΡΣΙΣ στην Αλεξανδρούπολη. Τα παιδιά της ΑΡΣΙΣ μαζί με τα παιδάκια από τον δρομέα αλλά και τα δικά μας παιδιά θα αγωνιστούμε στα πανέμορφα αγωνίσματα που θα μας έχουν ετοιμάσει οι γυμναστές και προπονητές του Δρομέα Θράκης. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νίψας αγκάλιασε την εκδήλωση και φρόντισε μαζί με τους χορηγούς να αναπληρώσουμε όσες θερμίδες χάσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Με μουσική και με το καλύτερο μας χαμόγελο θα περάσουμε δυο ώρες στο γήπεδο.

Η οργάνωση της εκδήλωσης είναι μια πρωτοβουλία του Νασσίμ Σύριου. Την αφίσα της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Πάνος Δούκας. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας. Η αφίσα εκτός από το “εμπόδιο” πλαισιώνεται από τα χαμόγελα των παιδιών της ΑΡΣΙΣ, του Δρομέα Θράκης και παιδιών που θα έρθουν το Σάββατο στην εκδήλωση.

Ο καιρός το Σάββατο θα είναι ηλιόλουστος, ελάτε να αγωνιστούμε μαζί!

Διοργανωτές εκδήλωσης:

Δρομέας Θράκης

ΑΡΣΙΣ Αλεξανδρούπολης

Πολιτιστικός Σύλλογος Νίψας

Χορηγοί:

Αρτοποιείο Παρασχίδης Κυριάκος

Παντοπωλείο ο Πρίγκιπας

Τασιούλης Α.Ε.

Σχετικά άρθρα

Ανδρέας Νικολακάκης: «Τρομερή χρονιά για την γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του Εθνικού Αλεξ/πολης»

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Μαρτίου 2017 0
Στο «Παίζουμε Θράκη» με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε ο προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανδρέας…

Με 20 μετάλλια στις βαλίτσες τους οι αθλητές του Ο.Φ.Θ.Αλεξανδρούπολης γύρισαν από τους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Φεβρουαρίου 2017 0
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 11 ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΘΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ- 20 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ…