Έφυγε σήμερα από κοντά μας, σε ηλικία 67 ετών, η Νίκη Εφραιμίδου, η κυρία Νίκη μας, μετά από μια άνιση μάχη που έδωσε τον τελευταίο καιρό με την επάρατο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της και την βαθειά του θλίψη για την απώλεια της γυναίκας που είχε ταυτίσει τη ζωή της με το βόλεϊ και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης Αν. Μακεδονίας, που υπηρέτησε μέχρι και την τελευταία της πνοή.

Η εκλιπούσα ήταν ένα απ’ το πιο αγαπητά πρόσωπα του ελληνικού βόλεϊ, πρόθυμη να βοηθήσει πάντοτε, αφιερώνοντας σημαντικό τμήμα της ζωής της στο άθλημα.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο πρόσωπό της, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν από την έναρξη όλων των αγώνων που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο, Κυριακή 16/10 και ώρα 13:00 στον Ι.Μ.Ν. του Αγίου Νικολάου Αλεξ/πολης.

 

Τα συλλυπητήρια του για το χαμό της κ. Νίκης Εφραιμίδου, εξέφρασε με ανακοίνωση του ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος , τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και όλη η Αθλητική Οικογένεια του Μ.Γ.Σ. «Εθνικός Αλεξανδρούπολης», εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπούσης κ.Νίκης Εφραιμίδου και ειδικότερα στους δύο γιους της Νέστορα και Αθανάσιο. Η κ. Νίκη υπήρξε επί χρόνια η «ψυχή» του παραρτήματος της ΕΟΠΕ στην Αλεξανδρούπολη, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες και βοήθεια σε όλα τα σωματεία του Βόλλευ και τους αθλητές. Η ευγένεια και το χαμόγελό της θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Προηγούμενο άρθροΟι Πασχάλης Τσαλιάφας και Γιάννης Σερβετάς στις «Πρωινές Αλχημείες»!
Επόμενο άρθροΕνημερώσεις αγροτών Βορείου Έβρου από την Σχολή Επιστημών Γεωπονίας & Δασολογίας του Δ.Π.Θ