Αξέχαστο τετ α τετ μαθητών Θράκης με τον Πρωθυπουργό

Δημοσιεύτηκε στις: at 27 Απριλίου 2016
360 0

Μια ευχάριστη έκπληξη περιλάμβανε η επίσκεψη στο ελληνικό Κοινοβούλιο των μαθητών του 8ου γυμνασίου Ξάνθης από την περιοχή του Δροσερού στα πλαίσια της τετραήμερης μαθητικής εκδρομής τους.

Εκτός από την επαφή τους με τους χώρους της Βουλής, την αίθουσα συνεδριάσεων και τις εκθέσεις που είναι σε εξέλιξη δέχθηκαν πρόσκληση να μεταβούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η 20μελής ομάδα των μαθητών του Δροσερού χάρις στο ενδιαφέρον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρη Στογιαννίδη που ανέλαβε την επικοινωνία με το Ίδρυμα της Βουλής για την φιλοξενία των μαθητών λόγω οικονομικής αδυναμίας, προέβλεψε να επισκεφτούν και το πρωθυπουργικό Μέγαρο όπου υπήρξε και συνάντηση με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μια συνάντηση που τελικά αποκαλύφθηκε με την χαρακτηριστική αυτή φωτογραφία ενώ κατευθύνονται στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου εκεί που υποδέχεται ηγέτες και σημαντικές προσωπικότητες που πραγματικά καταγράφεται ανεξίτηλα στην μνήμη των μαθητών του Δροσερού που κάνουν την δική τους υπέρβαση στον κόσμο της γνώσης και της μάθησης.

www.xronos.gr/detail.php?ID=102343

Σχετικά άρθρα

Προσλήψεις 18 μόνιμων και 12 συμβασιούχων υπαλλήλων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Δεκεμβρίου 2017 0
 Ανακοινώθηκε η πρόσληψη 18 νέων μόνιμων υπαλλήλων και 12 συμβασιούχων για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για 1 γιατρό επιμελητή…

Εντεταλμένους συμβούλους Ψηφιακής Πολιτικής και Πολιτισμού, όρισε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Ιανουαρίου 2021 0
Δύο έμμισθους εντεταλμένους συμβούλους όρισε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ  Χρήστος Μέτιος Συγκεκριμένα: τον περιφερειακό σύμβουλο Ροδόπης Ταρκάν Μουλταζά , ως Σύμβουλο Ψηφιακής Πολιτικής…