Α. Μεσινέζης: «Την Παρασκευή στις 20:30 στο Νομαρχείο η μεγάλη γιορτή για τα 90 χρόνια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης»

Δημοσιεύτηκε στις: at 1:49 μμ
562 0

Στο «Παίζουμε Θράκη» της Δευτέρας με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης Αυγερινός Μεσινέζης.

Ο κ. Μεσινέζης αναφέρθηκε στην εκδήλωση που ετοιμάζει ο Εθνικός για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του και στην οποία μεταξύ άλλων θα παρεβρεθεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Επίσης, μίλησε για το βόλεϊ της ομάδας και για τον τον Σάκη Μουστακίδη, ο οποίος όπως τόνισε ο πρόεδρος του Εθνικού απέδειξε ότι εκτός από σπουδαίος προπονητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Σχετικά άρθρα

Ο Αλεξανδρουπολίτης Σταύρος Βαγγελακακης θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα στην κατηγορία MX85 στην αγωνιστική ομάδα της MX BALAGIAN!

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Φεβρουαρίου 2018 0
Ο Αλεξανδρουπολητης Σταύρος Βαγγελακακης θά αγωνιστή φέτος στο πρωτάθλημα στην κατηγορία MX85 στην αγωνιστική ομάδα της MX BALAGIAN!

Το απόγευμα της Τρίτης έφτασε στην Αλεξανδρούπολη η φλόγα της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης 2017

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Μαΐου 2017 0
Το απόγευμα της Τρίτης έφτασε στην Αλεξανδρούπολη η φλόγα της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Στα πλαίσια της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού…