Το Ε3 ΑΚ 12-16 διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας και στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία καθώς οι συμμετοχές έφτασαν τις 53 και στις 4 κατηγορίες που μας πρόσφεραν όμορφο θέαμα, υπήρξαν σημαντικές συμμετοχές που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η χαρά μας αυτή την φορά ήταν ακόμη μεγαλύτερη μιας που συνοδεύτηκε με επιτυχίες των αθλητών μας. Ο Όμιλος μας έλαβε μέρος με 21 αθλητές συνολικά στις 4 κατηγορίες. Στην Κατηγορία Α 12ετών ο αθλητής μας ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ κέρδισε την πρώτη θέση της κατηγορίας. Στην ίδια κατηγορία ο αθλητής ΖΥΓΕΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ έφτασε στα ημιτελικά (3-4 θέση). Στην Κατηγορία Κορίτσια 12 ετών η αθλήτρια ΔΑΣΤΕΡΙΔΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ έφτασε στα ημιτελικά (3-4 θέση).

Τα αποτελέσματα των αθλητών μας ανά κατηγορία είναι:

Αγόρια

Αγόρια

Κορίτσια

Κορίτσια

Θέσεις

12 ετών

16 ετών

12 ετών

16 ετών

1

1

 

 

 

3 – 4

1

 

1

5 – 8

3

9 – 16

3

2

3

3

ΜΠΡΑΒΟ στον ΜΑΡΙΝΟ και όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας, τους προπονητές και τους γονείς. Οι εμφανίσεις τους μας έδειξαν ότι μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερες διακρίσεις στο προσεχές μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές, αθλήτριες, γονείς και προπονητές που επέλεξαν να αγωνιστούν στους αγώνες στην πόλη μας, τους υπεύθυνους των αγώνων για την άψογη διοργάνωση και θα είναι χαρά μας να σας ξαναδούμε και στα επόμενα τουρνουά κοντά μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου.

Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του  Ομίλου

Ανδρέας Παπανδρούδης

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Χρήστου Δερμεντζόπουλου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη
Επόμενο άρθροΕορτασμός Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2019