Διπλό για τον Εθνικό επί του Ηρακλή, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το τρίποντο

Δημοσιεύτηκε στις: at 18:04
652 0

Με δύο πολύτιμους βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας έφυγε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από τη Θεσσαλονίκη επικρατώντας με 3-2 σετ του Ηρακλή και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα για τους Εβρίτες αν δεν έκαναν τόσα πολλά λάθη (40).

Οι Θρακιώτες κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στα σετ (22-25 & 21-25), αλλά δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το παιχνίδι στις επόμενες δύο ευκαιρίες που είχαν και έτσι ο «γηραιός» πήγε το ματς στο τάι μπρέικ. Αρχικά μείωσε με 25-17 και στη συνέχεια ισοφάρισε με 25-23. Ωστόσο, ο Εθνικός που είχε τους Φόγιερ, Μιγιαήλοβιτς και Τουράνιανιν οι οποίοι σημείωσαν 18, 21 & 16 πόντους αντίστοιχα, έδειξε την ανωτερότητα του στο 5ο σετ επικρατώντας εύκολα με 15-7.

Σημαντική απουσία κατά τη διάρκεια του αγώνα για τον Εθνικό ο Κιόσης που είχε ένα πρόβλημα με το πόδι του και δεν έπαιξε στα τελευταία δύο σετ.

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Πέντσεφ, Γάτσης, Παλέντζας, Στίγγας, Εφραιμίδης, Πίζα,  λ-Παπαδημητρίου

Αλλαγές: Μαυροβουνιώτης, Στεφανίδης.

Εθνικός:  Κασαμπαλής, Τουράνιανιν, Φόγιερ, Γκιλέν, Κιόσης, Μιγιαϊλοβιτς,  λ-Δαρίδης

Αλλαγές: Ίλιτς, Τσέλιος, Βλαχόπουλος.

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Τους διακεκριμένους αθλητές ρίψεων του ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΓΣ υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Αυγούστου 2020 0
Τους αθλητές σφαιροβολίας, δισκοβολίας και ακοντίου του ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΓΣ Ιωάννα Αραμπατζή (σφαιροβολία), Αθανάσιο Τσιακυρούδη (σφαιροβολία, δισκοβολία), Γιώργο Σιγλίδη (σφαιροβολία), Κωνσταντίνο…