Δ. Γαργαλιάνος: «Να δημιουργηθούν σχολές διοικητικών στελεχών στον αθλητισμό»

Δημοσιεύτηκε στις: at 15:24
577 0

Στο «Παίζουμε Θράκη» με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε ο Καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Ειδικός στην Οργάνωση – Διοίκηση αθλητισμού και Σύμβουλος εκπαίδευσης του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Γαργαλιάνος.

Ο κ. Γαργαλιάνος τόνισε μεταξύ άλλων πως με βάση τις συνθήκες που επικρατούν οι διοικούντες των ελληνικών αθλητικών σωματείων παίρνουν άριστα, χωρίς αυτό όπως είπε να σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Ακόμη μίλησε για την Αντωνία Καλαφατζή, πρωταθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο επί κοντώ, η οποία μαθήτευσε δίπλα του και εξελίσσεται στην διοίκηση και οργάνωση του αθλητισμού. Επίσης, αναφέρθηκε στο σεμινάριο που διοργάνωση η ο ΣΕΓΑΣ Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης με τη συνδρομή του Εθνικού.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Σχετικά άρθρα

Επισκέψεις σε αγωνιστικά τμήματα του “ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ”  πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Αυγερινό Μεσινέζη

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Δεκεμβρίου 2019 0
Επισκέψεις σε αγωνιστικά τμήματα του “ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ”  πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ.…