Μετά από πολλά χρόνια, η πόλη της Αλεξανδρούπολης μπήκε και πάλι στον χάρτη του μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα. Η πόλη του Έβρου ήταν ο τελευταίος σταθμός του NORTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT, με την διοργάνωση να διεξάγεται στα νέα γήπεδα μπιτς βόλεϊ στον Λιμένα, τα οποία θα παραμείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

Στη διοργάνωση που έγινε το διήμερο 31/07-01/08 βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. Ειρήναρχος Κεμανετζής, ο οποίος μίλησε για τα οφέλη που θα έχει η περιοχή από τις νέες εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ.

«Το ALEXANDROUPOLIS – NORTH AREA CIRCUIT FINAL που διοργανώθηκε το διήμερο 31/7-01/8/2021 στις νέες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε χώρο του λιμένα, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να ξαναμπεί, μετά από πολλά χρόνια, η Αλεξανδρούπολη και γενικότερα η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας στον χάρτη των σημαντικών αναγνωρισμένων από την ΕΟΠΕ διοργανώσεων μπιτς βόλεϊ.

Η διοργάνωση, τόσο αγωνιστικά, όσο και οργανωτικά, ήταν επιτυχημένη με την εικόνα των νυχτερινών αγώνων να κυριαρχεί. Αυτό βέβαια που μένει και μετά τους αγώνες, είναι οι μόνιμες εγκαταστάσεις, που ολοκληρώθηκαν με αφορμή τη διοργάνωση και που με κάποιες προσθήκες και μικροβελτιώσεις, είναι σίγουρο ότι θα φιλοξενήσουν μεγάλες διοργανώσεις στο μέλλον.

Πρέπει βέβαια να τονιστεί η σημαντική βοήθεια και το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Θοδωρή Βουρδόλη για την ολοκλήρωση με τον καλύτερο τρόπο της  διοργάνωσης».

Σπύρος Γκολίτσης: «Ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Αλεξανδρούπολη»

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του North Area Beach Volley Circuit Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρα για την διοργάνωση του Νorth να διεξάγονται οι τελικοί αγώνες του North στη μέκκα του Ελληνικού βόλεϊ, την Αλεξανδρούπολη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δήμο που κατασκεύασε μόνιμα γήπεδα μπιτς βόλεϊ στο κεντρικό λιμάνι της πόλης, μόλις 200 μέτρα από το σύμβολο της πόλης, τον φάρο Αλεξανδρούπολης. Είναι γνωστό πόσο η πόλη αγαπάει το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ. Υπάρχει και το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας και του Δήμου Αλεξανδρούπολης για διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ, η αρχή έγινε φέτος με τους τελικούς του North και εύχομαι τα επόμενα καλοκαίρια να γίνουν ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις».

Προηγούμενο άρθροΕορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΚαϊταλίδου Κωνσταντίνα: “Υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι πρόβλημα ψύξης, αλλά να καλύπτονται οι ψυκτικοί θάλαμοι απο μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών”