ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης & Ελέγχων Νομού Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:16
279 0

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των κατεπείγοντων μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, σας ενημερώνουμε ότι:

  • Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσέρχεστε στα γραφεία μας, καθώς όλα τα αιτήματά σας μπορούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά και από απόσταση.
  • Ειδικά για την αίτηση για το Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ), αυτή μπορείτε να τη συμπληρώσετε και να την υποβάλετε και online από τη σελίδα του ιστοχώρου μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://taae.evrou.decentral.minagric.gr/index.php/el/citizen-pages, αρκεί προηγουμένως να έχετε κάνει εγγραφή και σύνδεση στις ψηφιακές μας υπηρεσίες.
  • Αν παρόλα αυτά είναι απαραίτητο να έρθετε στην υπηρεσία μας, σας συνιστούμε να παίρνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις που προβλέπονται από τις υγειονομικές υπηρεσίες, κατά την είσοδό σας στα γραφεία μας.
  • Χρησιμοποιείτε το αντισηπτικό διάλυμα ή χρησιμοποιείστε τα γάντια μιας χρήσης που θα βρείτε στην είσοδο των γραφείων, ιδιαίτερα αν πρόκειται να ανταλλάξετε έγγραφα.
  • Φοράτε μάσκα κατά την είσοδό σας, ιδιαίτερα αν έχετε την παραμικρή υποψία συμπτωμάτων.
  • Διατηρείτε απόσταση ασφαλείας, τουλάχιστον 3 βημάτων από το προσωπικό.
  • Εισέρχεστε ένας ένας σε κάθε γραφείο. Οι υπόλοιποι μπορείτε να περιμένετε στον χώρο υποδοχής, μέσα ή έξω από το κτήριο.

Στο Τμήμα μας διατίθεται αντισηπτικό διάλυμα, γάντια μιας χρήσης καθώς και ψηφιακό θερμόμετρο laser για τη θερμομέτρησή σας από απόσταση, εφόσον συναινείτε.

Ο κορωνοϊός είναι υπόθεση όλων μας.
Ο καθένας μας οφείλει να προστατεύει τον εαυτό του και τους άλλους.
Η ευθύνη μας είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πώς μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με ασφάλεια και από απόσταση:

 

Ο Προϊστάμενος Τμήματος

Γεώργιος Ρουμελιώτης

Σχετικά άρθρα

Έναρξη χειμερινών τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης για το έτος 2017

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Ιανουαρίου 2017 0
Η Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης λειτουργεί επιτυχημένα εδώ και 4 συναπτά έτη. Κατά τη φετινή χρονιά τα…

ΘΑΒΩΡΙΟΝ ΦΩΣ – Η ΕΝΔΟΞΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΧΑΡΙΤΟΣ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Αυγούστου 2018 0
ΘΑΒΩΡΙΟΝ ΦΩΣ Η ΕΝΔΟΞΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΧΑΡΙΤΟΣ Η Περιώνυμος Δεσποτική εορτή της ενδόξου…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπόσχεται όσα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και 4 χρόνια!”

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Οκτωβρίου 2018 0
Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις Αναφορές που κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. κι Επίτιμος Αρχηγός της…

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης τίμησε την Δεκανέα που ξεμπέρδεψε την ελληνική σημαία έξω από το Α’ ΚΑΠΗ

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Μαΐου 2017 0
Την Δεκανέα ΕΠΟΠ κ. Βάσω Μπουμπουλούδη τίμησε  ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλης Λαμπάκης, πριν την απόλυση της Δοξολογίας που τελέσθηκε το…