Εμείς εδώ κοιτάμε τον Τούρκο στα μάτια… Για 24ώρες το συνεργείο της ΕΡΤ-1 πέρασε και κατέγραψε εικόνες με αυτούς που φυλάνε τα σύνορα μας

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:46
895 0

Οι Άνδρες και οι Γυναίκες Παρατηρητές δεν έχουν κανένα φόβο και παρατηρούν νύχτα και μέρα δίνοντας το αίσθημα της Ασφάλειας  στους Εβρίτες πους τους χαιρετούν πηγαίνοντας να καλλιεργήσουν τα Χωράφια  τους !

‘Ίσως είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που παίρνουμε απο τους δικούς μας ανθρώπους σαν μας χαιρετούν και μας καλημερίζουν καθημερινά   δηλώνει ο Ταξίαρχος Μαρίνος Μισόκαλος  Διοικητής της 31 Μ/Κ  Ταξιαρχίας που έχει και την Ευθύνη του «ΔΕΛΤΑ»!

31mk-taxiarxia-5

 

24ώρες το 24ωρο Εποχούμενα Περίπολα στο Ποτάμι  με το δάκτυλο στη Σκανδάλη ,Παρατηρητές ,Ενέδρες και Στρατιωτικοί Σκύλοι δεν αφήνουν να περάσει τίποτα στον Έβρο παρά μόνο τα …Κουνούπια που είναι σαν «Στούκας» όπως παρατηρούν  και οι Οπλίτες !

1-5

Έχουμε 220 χλμ με την Τουρκία  δηλώνει ο Στρατηγός Καμπάς διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού που δηλώνει οτι οι Θράκες έχουν μεγαλώσει με το Στρατό, ενώ δεν υπάρχει οικογένεια στη Θράκη που να μην έχει τουλάχιστον έναν δικό τους άνθρωπο Στέλεχος στο Στράτευμα !

33-1

Ο Στρατός στη Θράκη εκτός από αίσθημα ασφάλειας παρέχει και σοβαρό κοινωνικό έργο υποστηρίζοντας πάνω απο 180 χωριά με τους Γιατρούς  και το νοσηλευτικό  προσωπικό που διαθέτει που Οργώνουν την Ορεινή Ροδόπη  …Την ώρα που άλλοι «εκτελούν έργο»σηκώνοντας τα  τηλέφωνα στα σύνορα του Παπάγου !

Εδώ χτυπά η καρδιά της Ελλάδας  λένε οι Άνδρες του Μηχανικού του Δ’ Σ Σ που ανοίγουν δρόμους ανάμεσα απο χαράδρες και ρέματα για να μπορέσουν να φτάσουν στα σπίτια τους !!!

Ευχαριστούμε το Στρατό μας λένε οι Πομάκοι της Κοτάνης που μας έδωσε πίσω το χωριό μας ανοίγοντας το δρόμο …Όλοι συμφωνούν :Εμείς εδώ είμαστε μόνο με τον Στρατό μας !

ΠΗΓΗ veteranos.gr

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: StratiotikosGR

Σχετικά άρθρα

Απολογισμός της Αντιπυρικής Περιόδου 2021 απο την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Α.Μ.Θ.

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Νοεμβρίου 2021 0
Η φετινή αντιπυρική περίοδος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ήταν η δυσκολότερη της τελευταίας δεκαετίας από πλευράς κλιματολογικών συνθηκών…

Τί επιδιώκει η Τουρκία στη Θράκη – Απόσπασμα από το βιβλίο του Αναστάσιου Λαυρέντζου “Η Θράκη στο μεταίχμιο”

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Απριλίου 2020 0
Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του Αναστάσιου Λαυρέντζου “Η Θράκη στο μεταίχμιο” σελ. 115-118. Στρατηγικές επιδιώξεις και ενδιάμεσοι σκοποί της…

ΚΚΕ Οργάνωση Ορεστιάδας: Σχόλιο με αφορμή τη φιέστα “Λευκή νύχτα” και στην Ορεστιάδα

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Αυγούστου 2019 0
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροί έμποροι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα επιβίωσης κάτω από τον άγριο ανταγωνισμό με…