Η FIFA ενημέρωσε πως παίρνει τη διαιτησία από τα χέρια της ΕΠΟ και θα επιβάλει διεθνή εποπτεία στην ΚΕΔ – Κάθετη και στο θέμα της Επιτροπής Δεοντολογίας η παγκόσμια ομοσπονδία

Ολοκληρωτικό άδειασμα της ΕΠΟ από τη FIFA. Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ομοσπονδίας λίγο πριν τις 10:30, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ενημέρωσε τον Γιώργο Γκιρτζίκη και τους συνεργάτες του πως η παγκόσμια ομοσπονδία θα πάρει από τα χέρια της ΕΠΟ τη διαιτησία και θα επιβάλει διεθνή εποπτεία στην ΚΕΔ!

Στη νέα επιτροπή διαιτησίας θα συμμετέχουν μόνο διεθνείς πρώην διαιτητές, ενώ τελειώνει ο εκλεκτός της ΕΠΟ, Δημήτρης Γκρούτσης. Παράλληλα την επιτήρηση της ΚΕΔ θα αναλάβει ένα σώμα από Έλληνες αλλά ΚΑΙ ξένους παράγοντες.

Πρόκειται για σαφή απόδειξη της δυσαρέσκειας της FIFA για τον τρόπο που λειτουργεί η ΕΠΟ στο κομμάτι της διαιτησίας και όχι μόνο. Και λέμε «όχι μόνο», γιατί η παγκόσμια ομοσπονδία παρουσιάζεται κάθετη και στο ζήτημα της σύνθεσης της Επιτροπής Δεοντολογίας αναγνωρίζοντας πως στελεχώθηκε από την ελληνική ομοσπονδία με τρόπο ώστε να εξυπηρετούνται κάποια συμφέροντα.

«Πάμε καλά, πάμε καλά», ανέφερε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης κατά την αναχώρηση του από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο κ. Κουτσοκούμνης έχει αυτή την ώρα συνάντηση με τον υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή, τον οποίο θα ενημερώσει για όλες τις αποφάσεις της FIFA, ενώ υπενθυμίζεται πως την Τρίτη υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων της Super League, για πρώτη φορά στα χρονικά. Το «παρών» δίνει και ο ΓΓΑ, Ιούλιος Συναδινός.

http://www.protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΦεύγουν από την Ελλάδα και οι νοσηλευτές για να δουλέψουν στο εξωτερικό
Επόμενο άρθροΤης Παναγίας στην αγιορείτικη Μονή Ιβήρων (ΦΩΤΟ)