Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Λαζόπουλου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 10 Μαΐου 2019
687 0

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Λαζόπουλου στο νοσοκομείο – Δήλωση για θέματα υγείας – πρόνοιας
Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Λαζόπουλος συνοδευόμενος από τις υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους Ευαγγελία Παλίδου και Παναγιώτα Λαμψακιανού.

Ο Δημήτρης Λαζόπουλος συναντήθηκε με τον Διοικητή κ .Δημήτρη Αδαμίδη και τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Χρήστο Γκουγκουλάκη σε μια συμβολική κίνηση ώστε να γίνει ξεκάθαρο ότι ως Δημοτική Αρχή θα συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο τις διοικήσεις του ιδρύματος, ώστε να επιλύουν τα προβλήματα που κάθε φορά ανακύπτουν.
Στο τέλος της επίσκεψης δήλωσε: Θα βρεθούμε στο πλευρό της  εκάστοτε διοίκησης, με στόχο τη στήριξη του έργου της και την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας. δεσμευόμαστε ως δημοτική αρχή θα είμαστε στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων.  Ειδικότερα πάντως σε ότι αφορά θέματα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας στοχεύουμε στην αναβάθμιση των παρεμβάσεων που μπορεί να κάνει η δημοτική αρχή.

Προτεραιότητα μας για την επόμενη περίοδο θα αποτελέσουν:

η ίδρυση και λειτουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Αποκατάστασης στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου με την συνεργασία Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως ,Δήμου Αλεξανδρουπόλεως και Π.ΓΝ.Α
η συνεργασία σε θέματα ανακύκλωσης

η αποκατάσταση επαρκούς φωτισμού από τον κόμβο έως τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου.
Γενικότερα για την υγεία και πρόνοια :

Στοχεύουμε στην ενδυνάμωση και περαιτέρω ενίσχυση των Κέντρων Κοινότητας ως βασικής δομής πληροφόρησης και υποστήριξης των ευπαθών ομάδων.

Θα στηρίξουμε δομές  που παρέχουν υπηρεσίες σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες όπως είναι το Κέντρο Γυναικών.
Περαιτέρω στήριξη και αξιοποίηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και αύξηση του αριθμού των ωφελούμενων από αυτό.

Σε συνεργασία με τους επιστήμονες της περιοχής μας θα καθιερώσουμε ενημερωτικές εβδομάδες για θέματα πρόληψης στην υγεία, θέματα εμβολιασμών, παχυσαρκίας , διακοπής του καπνίσματος και του μητρικού θηλασμού.
Συνεργασία και η στήριξη των τοπικών δομών που ασχολούνται με προγράμματα βοήθειας των εξαρτημένων ατόμων και των οικογενειών τους.

Σχετικά άρθρα

Παναγιώτης Καλακίκος: “Η Διακομματική Επιτροπή έγινε για να λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις;”

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Οκτωβρίου 2021 0
Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Παναγιώτης Καλακίκος Επί δύο έτη υποβαθμίζουν την Δημόσια υγεία της περιφέρειας. Σήμερα οι διορισμένοι…

Κοινωνική Συμμαχία: “Για ποιο λόγο δεν πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη»”

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Νοεμβρίου 2017 0
ΕΠEΡΩΤΗΣΗ Θέμα: «Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη» Πέρυσι στις 25 Νοεμβρίου 2016 εγκαινιάσθηκε από τον Πρωθυπουργό η 24η Πανελλήνια Εμπορική…