Επισκέψεις σε αγωνιστικά τμήματα του “ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ”  πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Αυγερινό Μεσινέζη

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:18
2856 0

Επισκέψεις σε αγωνιστικά τμήματα του “ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ”  πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Αυγερινό Μεσινέζη.

Αρχικά συναντήθηκε στα γραφεία του συλλόγου με τον έφορο της σκοποβολής, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του τμήματος.

Κατόπιν επισκέφτηκε τον χώρο όπου στεγάζεται το τμήμα σκάκι του συλλόγου όπου συνομίλησε με  τον έφορο, τα στελέχη του τμήματος, τους γονείς και τους αθλητές και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή πορεία  γεμάτη επιτυχίες.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το κλειστό γυμναστήριο της Ακαδημίας όπου στεγάζεται το τμήμα πινγκ-πονγκ του συλλόγου. Ο Δήμαρχος παρακολούθησε  τους μικτούς αγώνες μεταξύ αθλητών και γονέων και απένειμε τα μετάλλια στους νικητές.

Στο πλαίσιο της εορταστικής ατμόσφαιρας, μετά από ένα  “εξαιρετικό” αγώνα μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου του συλλόγου, αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος με τους παρευρισκόμενους και απόλαυσαν νόστιμα εδέσματα και κρασί.  

Σχετικά άρθρα

Στην Α΄ Εθνική παρέμεινε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για 5η συνεχή χρονιά!!! Στο 46ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Α΄ Εθνικής κατάφερε να διατηρήσει την παραμονή του στην υψηλότερη κατηγορία!!!

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Ιουλίου 2018 0
Στην Α΄ Εθνική παρέμεινε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για 5η συνεχή χρονιά!!! Στο 46ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Α΄ Εθνικής κατάφερε…