Επιστροφή για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ) και το τμήμα Ιστιοπλοΐας τριγώνου από την Ν. Ηρακλείτσα όπου ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας διοργάνωσε διασυλλογικούς αγώνες για τις κατηγορίες σκαφών  OPTIMIST & LASER 4.7. 

Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 7 αθλητές, πέντε στην κατηγορία Optimist (Γιαννακίδη Γρηγόρη, Κατσίκη Ηώ, Ιωαννίδη Κυριακή, Χατζή Δημήτριο και Μπιζέρα Παναγιώτη) και δύο στην κατηγορία Laser 4.7 (Χατζηκωνσταντινίδη Ιωάννη και Κασαπίδη Θανάση) στον πρώτο τους αγώνα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Κατσίκη Ηώ κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων στα Optimist.  Στο κύπελλο ανάπτυξης την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γιαννακίδης Γρηγόρης και την δεύτερη θέση ο Χατζής Δημήτριος στην ηλικιακή τους κατηγορία. 

Στα Laser 4.7 την δεύτερη θέση στα αγόρια κατέκτησε ο Χατζηκωνσταντινίδης Ιωάννης και την τρίτη θέση ο  Θανάσης Κασαπίδης.

Το ΔΣ του ΝΟΑ συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και στον προπονητή Άγγελο Ανασόγλου και εύχεται καλή συνέχεια στους αγώνες που ακολουθούν.

Προηγούμενο άρθροΗ Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. αναζητά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τον Νότιο Έβρο για την στελέχωση των Τμημάτων Υποδομής της
Επόμενο άρθροΣειρά συναντήσεων με κυβερνητικούς αξιωματούχους και θεσμικούς παράγοντες είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος