Επιτυχίες του ΝΟΑ στον διασυλλογικό αγώνα του ΙΟΚΔΠ

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:35
2685 0

Επιστροφή για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ) και το τμήμα Ιστιοπλοΐας τριγώνου από την Ν. Ηρακλείτσα όπου ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας διοργάνωσε διασυλλογικούς αγώνες για τις κατηγορίες σκαφών  OPTIMIST & LASER 4.7. 

Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 7 αθλητές, πέντε στην κατηγορία Optimist (Γιαννακίδη Γρηγόρη, Κατσίκη Ηώ, Ιωαννίδη Κυριακή, Χατζή Δημήτριο και Μπιζέρα Παναγιώτη) και δύο στην κατηγορία Laser 4.7 (Χατζηκωνσταντινίδη Ιωάννη και Κασαπίδη Θανάση) στον πρώτο τους αγώνα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Κατσίκη Ηώ κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων στα Optimist.  Στο κύπελλο ανάπτυξης την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γιαννακίδης Γρηγόρης και την δεύτερη θέση ο Χατζής Δημήτριος στην ηλικιακή τους κατηγορία. 

Στα Laser 4.7 την δεύτερη θέση στα αγόρια κατέκτησε ο Χατζηκωνσταντινίδης Ιωάννης και την τρίτη θέση ο  Θανάσης Κασαπίδης.

Το ΔΣ του ΝΟΑ συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και στον προπονητή Άγγελο Ανασόγλου και εύχεται καλή συνέχεια στους αγώνες που ακολουθούν.

Σχετικά άρθρα

Σημαντικές επιτυχίες του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser Radial

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Απριλίου 2017 0
Επιστροφή με χαμόγελα για τους αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιο και Γιαννακίδη Πολυχρόνη οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλή…