Ευχαριστήρια επιστολή του ΟΕΓΑ για την απόκτηση ακροβατικού διαδρόμου

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:02
540 0

Όλους όσους συνέβαλαν στην απόκτηση του ακροβατικού διαδρόμου τύπου Airtrack (10m x 1.40m x 0.20m.) από την Ολλανδία, ευχαριστεί μέσω επιστολής του ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, ενώ παράλληλα εκφράζει τα δίκαια παράπονα του για την έλλειψη κονδυλίων από την Κυβέρνηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η επιστολή:

«Η οικογένεια του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο.Ε.Γ.Α.), εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη σε όσους συνέβαλαν, για την απόκτηση του ακροβατικού διαδρόμου τύπου Airtrack (10m x 1.40m x 0.20m.)από την Ολλανδία.
Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν με την αγορά λαχνών και προσκλήσεων στην αποκριάτικη εκδήλωση, που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε στις 20-02-2016 για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Ο ακροβατικός διάδρομος (airtrack) θα αποτελέσει ένα χρήσιμο όργανο γυμναστικής για τους προπονητές, διευκολύνοντας το έργο τους στην εκμάθηση απλών και σύνθετων ασκήσεων, χωρίς να καταπονούνται τα κάτω άκρα των παιδιών, λόγω του αντικραδασμικού ελαστικού δαπέδου ασφαλείας.
Συνεχώς προσπαθούμε να βρούμε τρόπους καλυτέρευσης των συνθηκών προπόνησης, έτσι ώστε να παρέχουμε τα ιδανικά και ασφαλή μέσα, που θα βελτιώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την απόδοση των παιδιών, τα οποία αφιερώνουν πολύ χρόνο σε ένα άθλημα που αγαπούν και μας κάνουν περήφανους με τις διακρίσεις τους.
Λόγω της έλλειψης κονδυλίων από την Γενική Κυβέρνηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καταφεύγουμε σε αλληλέγγυους τρόπους για να παρέχουμε τα αυτονόητα, στα παιδιά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα.
Στόχος μας είναι να αποδεικνύουμε και να παρασύρουμε με τις πράξεις και τα αποτελέσματα μας, ότι ο αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμού μας και έχει συνέχεια..!!!»

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

το ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ «ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ» διοργανώνει ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΟΥΔΗΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Νοεμβρίου 2015 0
το ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ «ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ» διοργανώνει   ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΟΥΔΗΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ   Μια δύσκολη χρονιά φτάνει…

Άβαντας, ο νέος πεζοπορικός παράδεισος για τον ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ (η 8η διαδρομή την Κυριακή 28 Ιουνίου)

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουνίου 2020 0
Πολλές φορές η λαχτάρα να ανακαλύψουμε παραδεισένια μέρη, μας κάνει να κοιτάμε σε τόπους μακρινούς, ονειρευόμαστε βουνά, δάση με κρυμμένους…