Ζέτα Γκούσκου: Μύθοι δίχως ήθη και ατέρμονες γραμμές

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:43
647 0

Μια υπέροχη ποιητική συλλογή ετοίμασε η Ζέτα Γκούσκου. Γνωστή για την εθελοντική προσφορά της σε αμέτρητες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στην Αλεξανδρούπολη, πρώην εθελόντρια του γραφείου Εθελοντισμού και νυν του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, η Ζέτα Γκούσκου αυτή τη φορά μας εκπλήσσει με ποίηματα! Όπως σημειώνει η ίδια στην ποιητική της συλλογή “Τα γραπτά είναι απόλυτα βιωματικά και αν αφορούν έναν άνθρωπο είναι ο μοναδικός σε συνδυασμό με την φαντασία”. Η συλλογή τυπώθηκε σε μικρού μεγέθους βιβλίου και θα διανέμεται αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς και δωρεές από εξουσιοδοτημένους φορείς.

Η ποιητική συλλογή της Ζέτας Γκούσκου θα είναι διαθέσιμη στην μεγάλη φιλανθρωπικού σκοπού συναυλία του Πολυκοινωνικού, που θα γίνει στο Δημοτικό Κηποθέατρο την Πέμπτη 25/8.

Το alexpoli.gr και ο maximum fm 93,6 στηρίζουν την προσπάθεια αυτή ως χορηγοί επικοινωνίας ενώ και η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι φωτογραφία που τραβήχτηκε από δημοσιογράφου του alexpoli.gr έξω από τα γραφεία μας.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα υπέροχα ποίηματα που περιλαμβάνονται στη συλλογή

Layout 1Layout 1 Layout 1Layout 1Layout 1Layout 1

Σχετικά άρθρα

Ο Κωσταντίνος Καραχάλιος απογείωσε το ριπτικό μπαλάκι στην εξωπραγματική βολή των 70.30 μέτρων!

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Σεπτεμβρίου 2019 0
Μνήμες από Κωσταντινο Γκατσιουδη θύμισε στο εθνικό στάδιο Ορεστιάδας σήμερα Κυριακή 29/09/2019 ο 14 χρόνος αθλητής Ρίψεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης…