Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαΐστρου για το «διαζύγιο» με Παπαράδη & Μιχαηλίδη

Δημοσιεύτηκε στις: at 9 Νοεμβρίου 2015
449 0

Μετά την γνωστοποίηση της παραίτησης του τεχνικού διδύμου του ΑΟ Μαΐστρου Σάκη Παπαράδη και Γιάννη Μιχαηλίδη και η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε με τη σειρά της ανακοίνωση.

Σε αυτήν ευχαριστεί τους δύο κόουτς και κάνει γνωστό πως η ομάδα θα έχει υπηρεσιακό προπονητή τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκο Τσίπτσιο και βοηθό του τον γυμναστή Κώστα Σταυρουλάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Α.Ο. Μαΐστρου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους κ. Σάκη Παπαράδη και κ. Γιάννη Μιχαηλίδη.

Έπειτα από 14 μήνες κοινής πορείας, κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής. Σε αυτό το διάστημα πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, καθώς και την δημιουργία σταθερών υποδομών για το αύριο του συλλόγου. Ο Α.Ο. Μαΐστρου ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Σάκη Παπαράδη και Γιάννη Μιχαηλίδη για την βοήθεια και την άριστη συνεργασία τους. Ευχόμαστε σε αυτούς καλή σταδιοδρομία και επιτυχία.

Ο Α.Ο. Μαΐστρου συνεχίζει την πορεία του με προσωρινό προπονητή τον κ. Τσίπτσιο Αλέκο και βοηθό του τον γυμναστή κ. Σταυρουλάκη Κώστα».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Τον ποταμό Κομψάτο, στον Ίασμο, γνώρισαν οι πεζοπόροι του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, ανοίγοντας τις φετινές δράσεις του συλλόγου

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Σεπτεμβρίου 2020 0
Τον ποταμό Κομψάτο, στον Ίασμο, γνώρισαν οι πεζοπόροι του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, ανοίγοντας τις φετινές δράσεις του συλλόγου Σε ένα πανέμορφο…

ΟΦΘΑ: Πετάει για το Γκράτς η Όλγα Στούρα – Συνυποψήφια για το Μπακού τον Ιούλιο μαζί με την Καλλιόπη Ξενιτοπούλου

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Απριλίου 2019 0
Έτοιμη να αναχωρήσει την Πέμπτη 11/4/19 η Όλγα Στούρα που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες κολυμβήτριες της κατηγορίας της, για το Graz της Αυστρίας…