Καθαρισμός και απολύμανση φρεατίων του Άβαντα απο την ΔΕΥΑΑ

Δημοσιεύτηκε στις: at 14 Νοεμβρίου 2020
228 0

Δ.Ε.Υ.Α.Α.

ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΒΑΝΤΑ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι :

🚧Στον καθαρισμό και στην απολύμανση φρεατίων ομβρίων υδάτων (βρόχινων) προχώρησε η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. στον οικισμό του Άβαντα, ουτοσώστε να διασφαλιστεί ή υγιεινή των κατοίκων του Δήμου μας, η αποφυγή πλυμμηρικών φαινομένων, αλλά και των λιμναζόντων νερών στις οδούς του οικισμού.

Όπως διακρίνεται και στο φωτογραφικό υλικό τέτοιες ενέργειες είχαν να γίνουν πολλά χρόνια και δυστυχώς όλοι οι οικισμοί όπως και ο Άβαντας ήταν εντελώς παραμελημένοι σε όλα τα επίπεδα και δεν ήταν στην άμεση προτεραιότητα της προηγούμενης διοίκησης⚰️.

👷🏻‍♂️Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους της υπηρεσίας για την αποτελεσματικότητα τους, διότι έδρασαν για ακόμη μια φορά με επαγγελματισμό!

💧Στη συνέχεια η υπηρεσία θα προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης φρεατίων στους οικισμούς του Δήμου, τηρώντας το πρόγραμμα εργασιών καθαρισμού ομβρίων υδάτων που έχει βγεί από την διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Α. .

👨‍👩‍👧‍👧Στόχος ή καθημερινότητα των πολιτών όλου του Δήμου!

ΤΩΡΑ

ΠΡΙΝ

Σχετικά άρθρα

ΦΕΡΕΣ: Μικροί και μεγάλοι εν δράσει!

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Μαρτίου 2021 0
Οι σύλλογοι: Καρναβαλικος Εκδρομικος Φυσιολατρικός Σύλλογος Φερών-ΚΕΦΥ ,  Φέρελπις , Πολιτιστικός Σύλλογος Φερών Η Αγια Σοφια , Δημοτικά Σχολεία και…