Λαϊκής Συσπείρωσης Ορεστιάδας: ”Χωρίς απολύτως κανένα θετικό αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους και την περιοχή μας ήταν και η επίσκεψη των Υπουργών”

Δημοσιεύτηκε στις: at 8 Δεκεμβρίου 2015
413 0

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ορεστιάδας με αφορμή την επίσκεψη των Υπουργών Τσιρώνη & Κουίκ στην Ορεστιάδα

Χωρίς απολύτως κανένα θετικό αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους και την περιοχή μας ήταν και η επίσκεψη των Υπουργών Τσιρώνη και Κουίκ στην Ορεστιάδα .

Μια σύσκεψη στο Δημαρχείο Ορεστιάδα, με ντεκόρ κάποιους υπηρεσιακούς παράγοντες και τα πολλά τετριμμένα ευχολόγια του τύπου «πρέπει να αξιοποιηθεί ο ζεόλιθος» , « πρέπει να ολοκληρωθεί ο κάθετος άξονας» , « πρέπει να προχωρήσει η συνεργασία με τις γειτονικές χώρες για την αντιπλημμυρική προστασία» κτλ, είναι χιλιοεπαναλαμβανόμενα και προκαλούν πια τη νοημοσύνη των Εβριτών.

Οι εργαζόμενοι της περιοχής μας δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τέτοιες επισκέψεις, που περισσότερο στοχεύουν να παραχθεί επικοινωνιακό υλικό για τα δελτία ειδήσεων, παρά να λύσουν προβλήματα.

Τα προβλήματα είναι πολλά, χρονίζοντα και θα οξυνθούν με το 3ο μνημόνιο, που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε συνεργασία με τα άλλα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

Σήμερα είναι επιτακτική η ανάγκη οι εργαζόμενοι της περιοχής μας απαλλαγμένοι από τη λογική της «ανάθεσης» να πάρουν τα προβλήματα στα χέρια τους και με αγώνες να διεκδικήσουν τη λύση τους.

Σχετικά άρθρα

Επεκτείνεται το κοιμητήριο στην Παλαγία

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Μαρτίου 2020 0
Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Ν. Έβρου Γεώργιο Ρουμελιώτη,…

Αδ. Γεωργιάδης: Και ολικό lockdown αν χρειαστεί – «Έρχεται» ειδικό πακέτο για τη στήριξη των επιχειρήσεων εστίασης

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Ιανουαρίου 2021 0
Όλα τα μέτρα είναι στο τραπέζι, ακόμη και το ολικό lockdown, δήλωσε την Κυριακή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.…

Η “Σιδηροδρομική Εγνατία’’ και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (του Ν.Παπανικολόπουλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Σεπτεμβρίου 2017 0
Σύμφωνα με δημοσιεύματα Αθηνοκεντρικών ΜΜΕ, την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2017, στην Καβάλα, οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Βουλγαρίας, Αλέξης Τσίπρας και…

Από την Δευτέρα 19 Ιουλίου η επιστροφή των εμβολιασμένων θεατών, υπό αυστηρές προϋποθέσεις, σε αγώνες

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Ιουλίου 2021 0
Λ. Αυγενάκης: «Η στενή συνεργασία της αθλητικής οικογένειας με τις αρμόδιες Αρχές και η  πιστή εφαρμογή των πρωτοκόλλων είναι κρισιμότατοι…