Μετά από 42 χρόνια συνεχούς παρουσίας, αναστέλλει τη συμμετοχή του, στο Πρωτάθλημα ο ιστορικός ΑΛΕΞ

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:28
644 0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ [ ΑΛΕΞ ]

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 14ης Ιουλίου 2017.

Μετά από 42 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα το Σωματείο αναστέλλει την συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα της Α κατηγορίας ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ.

Μετά από αυτή την απόφαση ο Α.Ο ΑΛΕΞΑΜΔΡΟΥΠΟΛΗΣ [ ΑΛΕΞ ] ως ιστορικό Σωματείο της πόλης μας ,έχοντας στην διάθεσή του ιστορικό, αρχειακό και αναλώσιμο υλικό το οποίο θα πρέπει να φυλαχθεί και στο μέλλον να αξιοποιηθεί ώστε να παραμείνει ζωντανή στη μνήμη των πολιτών, παραχωρεί το σύνολο του αρχειακού και αναλώσιμου υλικού στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΡΑΚΗΣ..

Επίσης παραχωρεί τις παραχωρημένες από το Δήμο αθλητικές εγκαταστάσεις και το γραφείο επί της οδού Μπουμπουλίνας αρ,8.

Ο Α.Ο.ΘΡΑΚΗΣ αναλαμβάνει να αξιοποιήσει την ιστορική αυτή κληρονομιά του Α.Ο.Αλεξενδρούπολης [ΑΛΕΞ] ,να επιδιώξει από το Δήμο να διατηρήσει τις αθλητικές και κτηριακές εγκαταστάσεις που είχαν παραχωρηθεί στον Α.Ο.Αλεξανδρούπολης [ΑΛΕΞ].

Να ενσωματώσει στην ομάδα του Α.Ο.Θράκης τους παίκτες που επιθυμούν να μεταγραφούν από τον Α.Ο.Αλεξανδρούπολης[ΑΛΕΞ] στον Α.Ο.Θράκης.

Να αξιοποιήσει τα στελέχη τα οποία επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη νέα ομάδα του Α.Ο.Θράκης και να αναφέρει δημόσια ότι η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞ.

Υ.Γ Αυτά τα 42 χρόνια λειτουργίας του Σωματείου μας με χαρές και απογοητεύσεις με νίκες και με ήττες, προσφέραμε στους φιλάθλους της πόλης μας τη χαρά της Β Εθνικής .

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους υποσχόμαστε νέες μεγαλύτερες επιτυχίες μέσα από τον Α.Ο.Θράκης που όλοι οι Αλεξακιδες πρέπει να στηρίξουν με το ίδιο πάθος ηθικά και υλικά.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΛΕΞ.

Σχετικά άρθρα

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Έργου: «Επισκευή – Συντήρηση Υπαίθριων και μη αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου Δήμου Αλεξανδρούπολης» από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Οκτωβρίου 2018 0
Στην Αθήνα βρέθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Οικισμών και…

Δείτε στιγμιότυπα από τον 2ο Αγώνα Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Οκτωβρίου 2016 0
H ΛΕΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργάνωσε τον 2ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016. Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 16 Οκτωβρίου…

Οι κορασίδες της Ολυμπιάδας, πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2020-21 στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Ιουλίου 2021 0
Με χαμόγελα και πολλή θετική ενέργεια γέμισε σήμερα, Τετάρτη 7.7.2021, το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, καθώς οι κορασίδες της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης συνοδευόμενες…