Νέα διοίκηση στο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, πρόεδρος ο Αντώνης Χατζησταύρου!

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:13
603 0

Ειδήσεις βγήκαν από τη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, καθώς αναδείχθηκε νέο ΔΣ στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Πρόεδρος θα είναι ο μέχρι πρότινος ταμίας του τμήματος Αντώνης Χατζησταύρου (είχε διατελέσει ξανά πρόεδρος πριν 5 χρόνια), ενώ το ΔΣ συμπληρώνουν οι Κώστας Παλακίδης, Αντώνης Τελόπουλος, Διονύσης Δριβάλας και ο Άκης Σιδηρόπουλος. Το τελευταίο αυτό όνομα του Σιδηρόπουλου έδωσε χαρά σε πολλούς φίλους του Εθνικού καθώς είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και χαίρει μεγάλης εκτίμισης από το μεγαλύτερο ποσοστό του φίλαθλου κοινού της Αλεξανδρούπολης.

Από εκεί και πέρα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού παραμένει ο Σάκης Μουστακίδης ο οποίος ήδη προχωράει κάποιες υποθέσεις μεταγραφών και ετοιμάζει την ομάδα για τη νέα σεζόν, στην οποία στόχος θα είναι η παραμονή στην Α1, με το μπάτζετ να είναι μικρότερο από το περσινό. Την Τετάρτη 20 Ιουλίου θα κατατεθεί ο φάκελος για αδειοδότηση, με τους ανθρώπους του νέου ΤΑΑ να δείχνουν αποφασισμένοι να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο που ανέλαβαν.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης στο Δημοτικό κολυμβητήριο Δημοσθένης Μιχαλετζάκης στην Αλεξανδρούπολη 07-08.12.2019 στις κατηγορίες Μίνι παίδων και παίδων,

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Δεκεμβρίου 2019 0
Δελτίο τύπου υγρού στίβου Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης στο Δημοτικό κολυμβητήριο Δημοσθένης Μιχαλετζάκης στην Αλεξανδρούπολη 07-08.12.2019 στις κατηγορίες Μίνι…