Νέος προπονητής του ΑΟ Μαΐστρου ο Βασίλης Τσουκμάνης!

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:46
651 0

Με έναν δικό της άνθρωπο στο τιμόνι της θα πορευτεί τη φετινή σεζόν στη Β’ ΕΠΣ Έβρου η Μαΐστρος, με τον Βασίλη Τσουκμάνη που είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας, να αναλαμβάνει το ρόλο του πρώτου προπονητή.

Ο κ. Τσουκμάνης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C, ενώ μέχρι πέρυσι έπαιζε κανονικά ποδόσφαιρο αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που ειχε.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαΐστρου:

«Ο Α.Ο. Μαΐστρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Βασίλη Τσουκμάνη, για την ανάληψη χρέη προπονητή. Ο Βασίλης ήταν παίχτης της ομάδας, μια εμβληματική προσωπικότητα για τον σύλλογο, ο νοητός αρχηγός της ομάδας! Από πέρσι λόγο άσχημου τραυματισμού σταμάτησε το ποδόσφαιρο, αλλά όχι και την αγάπη του για την στρογγυλή θεά, καθώς έδωσε και πήρε το πτυχίο UEFA C. Η ομάδα μας θεώρησε πως έπρεπε να τον στηρίξει στο νέο του ξεκίνημα καθώς και την ανάγκη να τον ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο για την προσφορά του στον σύλλογο. Για αυτό λοιπόν του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Στον Αστυνομικό Διευθυντή Αλεξανδρούπολης οι πρωταθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας!

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Ιουνίου 2018 0
Στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Αλεξανδρούπολης Παναγιώτη Κουτούζου βρέθηκαν οι αστυνομικοί που απαρτίζουν την ποδοσφαιρική ομάδα η οποία κατέκτησε την…