Νέος πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο Αυγερινός Μεσινέζης!

Δημοσιεύτηκε στις: at 9 Ιουνίου 2016
301 0

Το βράδυ της Τετάρτης (8/6) συγκλήθηκε το πρώτο ΔΣ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (όπως είχε πει ότι θα γίνει και ο Γιώργος Πασσιάς μιλώντας στο «Παίζουμε Θράκη») και νέος πρόεδρος του συλλόγου ορίστηκε ο Τεχνικός Διευθυντής του Τμήματος Πόλο Αυγερινός Μεσινέζης.

Την θέση του Α’ Αντιπροέδρου ανέλαβε ο Γιώργος Πασσιάς (που ήταν το φαβορί για τη θέση του προέδρου), του Β’ Αντιπροέδρου ο Αντώνης Τελόπουλος και του Γ’ Αντιπροέδρου ο Αναστάσιος Τοκαμάνης. Γενικός Γραμματέας παρέμεινε ο Απόστολος Μπεχτσούδης και Ταμίας ο Νίκος Νικολαΐδης.

Έφορος του τμήματος ποδοσφαίρου για την επόμενη 3ετία, ο άνθρωπος δηλαδή που θα αναλάβει να τρέξει όλα τα ζητήματα του τμήματος, μεταξύ αυτών και την κατάθεση ολοκληρωμένου οικονομικού απολογισμού της προηγούμενης χρήσης για τον οποίο έχει δοθεί παράταση 3 μηνών, αναδείχθηκε ο Απόστολος Παλακίδης.

Ακόμη, εκλέχθηκαν ο Ειρήναρχος Κεμανετζής ως ειδικός Γραμματέας και ο Θεόδωρος Μαυρίδης ως γενικός αρχηγός και υπεύθυνος μητρώου μελών.

ΔΣ ΕΘΝΙΚΟΥ 2016

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Νοεμβρίου 2015 0
Τους Ηρακλή Αμπελοκήπων και Θύελλα Φιλώτα υποδέχονται Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Έβρος Σουφλίου αντίστοιχα στα πλαίσια της 13ης στροφής του πρωταθλήματος.…