Νέος πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο Αυγερινός Μεσινέζης!

Δημοσιεύτηκε στις: at 9 Ιουνίου 2016
842 0

Το βράδυ της Τετάρτης (8/6) συγκλήθηκε το πρώτο ΔΣ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (όπως είχε πει ότι θα γίνει και ο Γιώργος Πασσιάς μιλώντας στο «Παίζουμε Θράκη») και νέος πρόεδρος του συλλόγου ορίστηκε ο Τεχνικός Διευθυντής του Τμήματος Πόλο Αυγερινός Μεσινέζης.

Την θέση του Α’ Αντιπροέδρου ανέλαβε ο Γιώργος Πασσιάς (που ήταν το φαβορί για τη θέση του προέδρου), του Β’ Αντιπροέδρου ο Αντώνης Τελόπουλος και του Γ’ Αντιπροέδρου ο Αναστάσιος Τοκαμάνης. Γενικός Γραμματέας παρέμεινε ο Απόστολος Μπεχτσούδης και Ταμίας ο Νίκος Νικολαΐδης.

Έφορος του τμήματος ποδοσφαίρου για την επόμενη 3ετία, ο άνθρωπος δηλαδή που θα αναλάβει να τρέξει όλα τα ζητήματα του τμήματος, μεταξύ αυτών και την κατάθεση ολοκληρωμένου οικονομικού απολογισμού της προηγούμενης χρήσης για τον οποίο έχει δοθεί παράταση 3 μηνών, αναδείχθηκε ο Απόστολος Παλακίδης.

Ακόμη, εκλέχθηκαν ο Ειρήναρχος Κεμανετζής ως ειδικός Γραμματέας και ο Θεόδωρος Μαυρίδης ως γενικός αρχηγός και υπεύθυνος μητρώου μελών.

ΔΣ ΕΘΝΙΚΟΥ 2016

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Βαταμίδης: “Είμαι ο διαχειριστής της σελίδας του Κολυμβητήριου στο Facebook και διαψεύδω την διαγραφή σχολίων”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιανουαρίου 2017 0
Ακούστε τον κ. Γιαννη Βαταμίδη εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού – Πολιτισμού – Αθλητισμού – Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε όσα…