ΝΟΑ – Ακαδημίες

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:32
2364 0

Το καλοκαίρι αφήνει σιγά-σιγά τη θέση του στο σχολείο, αλλά ο καλός καιρός ακόμη κρατεί! Η ιστιοπλοΐα όμως δεν τελειώνει! Μετά από ένα γεμάτο Ιούλιο με ΝΟΑ Regatta, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών Laser 4.7, με 600 φιλοξενούμενους στην πόλη μας αθλητές, προπονητές, παράγοντες και γονείς  από όλη την Ελλάδα και από άλλες εννέα χώρες, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συνεχίζει να προσφέρει το άθλημα της ιστιοπλοΐας στην πόλη από το 1964 και ανακοινώνει την έναρξη της χειμερινής Ακαδημίας για τους μικρούς μας φίλους και φίλες από 7 έως 10 ετών .

Το άθλημα της ιστιοπλοΐας είναι ασφαλές, προσιτό σε όλους με μηνιαία συνδρομή 30 ευρώ, είναι μακριά από αναβολικά και μαθαίνει στο παιδί να αντιμετωπίζει και να επιλύει μόνο του θέματα και καταστάσεις, πάντα κάτω από την καθοδήγηση και έλεγχο έμπειρου προπονητή.

Είναι το άθλημα που δίνει από το 1964 Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς Πρωταθλητές και Βαλκανιονίκες! Είναι το άθλημα που φέρνει το παιδί σε επαφή με τη θάλασσα, τον Έλληνα με την κοιτίδα του το Αιγαίο!

O NOA σας περιμένει στο λιμάνι, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30, αλλα και κάθε Σαββατκύριακο για μια μοναδική γνωριμία με την Θάλασσα και το αθλημα της Ιστιοπλοϊας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972275586, υπευθ. Ακαδημιών και προαγωνιστικής Αθ. Κατσίκης, .

Πληροφορίες και φωτογραφίες θα βρείτε και στο

www.noalex.gr.

www.facebook.com/NOASAILING/

Email. [email protected], [email protected]

Σχετικά άρθρα