Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Διδυμοτείχου αποτελεί από την Πέμπτη ο προπονητής Χρήστος Μαυράκης, ο οποίος την οδήγησε στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος της τη φετινή σεζόν.

Η παραίτηση αυτή έρχεται λίγο καιρό πριν από τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική (ξεκινάνε 15 Μαΐου και η ΑΕΔ αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τον Ορφέα Ξάνθης) και σίγουρα φέρνει αναστάτωση στην πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Διαβάστε την επιστολή του κ. Μαυράκη:

«Η πολύχρονη πορεία μου ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Α.Ε. Διδυμοτείχου, αλλά και ως προπονητής σε αυτήν τα τελευταία 2 ½ χρόνια δεν άφησε ποτέ το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης της αγάπης μου και της αφοσίωσής μου.

Έχω μάθει στη ζωή μου και το έχω αποδείξει και με την στάση μου να βάζω πάντοτε το κοινό καλό πάνω από το εγώ. Στόχος μου ήταν πάντοτε το καλό της ομάδας, χωρίς βέβαια να θίγονται ηθικές αρχές, η αξιοπρέπεια και η προσωπική-επαγγελματική ακεραιότητα.. Για να επιτευχθεί ωστόσο αυτό, απαιτείται όλα τα μέρη της ομάδας, Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές να είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά και να πιστεύουν, εμπιστεύονται και κυρίως στηρίζουν το ένα το άλλο.

Με το τέλος της κανονικής περιόδου που βρήκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ομάδα πανάξια πρωταθλήτρια και ενόψει της πραγματικής πρόκλησης των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, η στάση μιας μερίδας ποδοσφαιριστών και η έλλειψη αποφασιστικότητας από την πλευρά της Διοίκησης, με οδηγεί στην αμετάκλητη απόφασή μου να υποβάλλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Με αυτήν μου την δύσκολη απόφαση επιθυμώ και μόνον να διατηρήσω, έστω και με την απουσία μου, την ομάδα ενωμένη, και απερίσπαστη στην διεκδίκηση επίτευξης του στόχου της ο οποίος την φετινή χρονιά είναι πιο κοντά από ποτέ.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ για την συνεργασία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Τεχνικό Επιτελείο για την άριστη επαγγελματική μας συνεργασία, καθώς και τον υπέροχο κόσμο του Διδυμοτείχου με την ευχή να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ομάδα στην προσπάθειά της.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές μου και τους εύχομαι κάθε προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία καθώς και να πετύχουν τους στόχους, τόσο τους προσωπικούς, όσο και τους ποδοσφαιρικούς που έχουν.

Πίστεψα και πιστεύω στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και αυτού του έμψυχου υλικού και είμαι σίγουρος πως πολύ σύντομα η πόλη μας θα πανηγυρίσει αυτό που με λαχτάρα επιθυμεί, την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Με σεβασμό και εκτίμηση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ»

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΕπιτυχίες για τους αθλητές των Special Olympics Αλεξ/πολης στους Πανελλήνιους Αγώνες
Επόμενο άρθροΠαρουσιάστηκε το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου με τίτλο “Σέρρα Η ψυχή του Πόντου” , στην Αλεξανδρούπολη