Οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:17
583 0

Η προετοιμασία των Αμαζόνων Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης για το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Γυναικών της περιφέρειας Αν.Μακεδονίας-Θράκης, ξεκίνησε στις 1 Σεπτεμβρίου και συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς. Πλέον η ομάδα από σήμερα γυμνάζεται στην έδρα της, το Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου το οποίο δόθηκε σε χρήση των ομάδων.
Από αύριο, 11 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν και όλα τα άλλα τμήματα της ομάδας με πρώτη συνάντηση στο Κλειστό Μαΐστρου στις 15,00 για εγγραφές και προγράμματα.
Φέτος είμαστε υπερήφανοι γιατί ύστερα από 4 χρόνια λειτουργίας της ομάδας έχουμε πλέον 7 τμήματα που θα λειτουργούν (από νήπια έως γυναίκες) με προπονητική ομάδα αποτελούμενη από άριστους επιστήμονες προπονητές όλοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Βόλεϊ. (Τις επόμενες ημέρες θα τους παρουσιάσουμε στους φίλους μας)

Σχετικά άρθρα

«Έλα να τρέξουμε μαζί»

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Οκτωβρίου 2019 0
«Έλα να τρέξουμε μαζί» Είναι το σύνθημα μιας πανέμορφης εκδήλωσης που θέλουμε να αποκτήσει ετήσιο χαρακτήρα και να μεγαλώσει τα…

«Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης στους Χειμερινούς Αγώνες Κατηγοριών Β. Ελλάδος»

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Φεβρουαρίου 2019 0
Το τριήμερο 22-24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης οι Χειμερινοί Αγώνες Β. Ελλάδος (Εφήβων / Νεανίδων, Παίδων / Κορασίδων,…