Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου για καλό σκοπό από τον Εθνικό (photos)

Δημοσιεύτηκε στις: at 24 Απριλίου 2016
490 0

Με τη συμμετοχή παιδιών από πολλές ακαδημίες του Έβρου διοργανώθηκε σήμερα στο «Κώστας Χριστοφορίδης» από το τμήμα ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών για Φιλανθρωπικό Σκοπό, με Υπεύθυνο τον Βασίλη Τσιομλεκίδη. 

Συγκεκριμένα στο τουρνουά συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 9-10 ετών από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του i-Soccer, της Θράκης Φερών, του Έβρου Σουφλίου, της Καππαδοκίας, του Ποντιακού, του Ορέστη Ορεστιάδας, του Τυχερού, της ΑΕ Διδυμοτείχου, του Ολυμπιακού Απαλού, του ΑΟ Μαΐστρου και φυσικά του διοργανωτή Εθνικού.

Στο τέλος του τουρνουά δόθηκε το ποσό των 200 ευρώ στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, το οποίο ποσό συγκεντρώθηκε από τις συμμετοχές των παιδιών που με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν και χάρηκαν, έδωσαν χαρά σε άλλα παιδιά. Την δωροεπιταγή παρέλαβε ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού Γιώργος Βαφέας.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά:

Σχετικά άρθρα

Τα Τμήματα Υποδομής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΑΛΕΞ\ΠΟΛΗΣ Π.Α.Ο.Κ Academy για δεύτερο πλέον χρόνο διαθέτουν Γυναικείο τμήμα

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Μαΐου 2019 0
Τα Τμήματα Υποδομής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΑΛΕΞ\ΠΟΛΗΣ Π.Α.Ο.Κ Academy για δεύτερο πλέον χρόνο διαθέτουν Γυναικείο τμήμα μαθαίνοντας στα μικρά κορίτσια την ομορφιά του ποδοσφαίρου…