Ομίλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξ/λης

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:36 πμ
449 0
O Σύλλογος που προάγει υψηλό αθλητισμό και παράγει πρωταθλητές που κοσμούν τον αθλητισμό του Έβρου δεν πρόκειται ποτέ να ταυτιστεί με τον όρο “Παιδική χαρά”. Έχουμε αποδείξει με πράξεις, μέσω των δράσεων και των διακρίσεων ότι με την ποιοτική και μεθοδική δουλειά μας, η εξέλιξη των παιδιών είναι “αναπόφευκτη”. Παρά την “λασπολογία” που δεχόμαστε και τα εμπόδια που συναντάμε, συνεχίζουμε με περισσότερη πυγμή την δουλειά μας διότι το όνομα του συλλόγου ταυτίζεται με το βάθρο!!! Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι το πνεύμα και η νοοτροπία του νικητή θα συνδιάζεται με το όνομα Ο.Ε.Γ.Α.
Η ποιότητα των εθελοντών παραγόντων που λειτουργούν με ενότητα και ακεραιότητα, το επίπεδο των προπονητών που αποδεικνύεται με την μεθοδική δουλειά τους και τα επιτεύγματα των παιδιών, αποτελούν έναν υγιή συνδιασμό που συμβάλει στην σταθερή ανοδική πορεία του Συλλόγου.
Oι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή 18:00-20:00 στο γραφείο μας στο ΤΟΛ, δίπλα από το προθερμαντήριο της Μαϊστρου.

Ελάτε να γνωρίσετε το συναρπαστικό και όμορφο άθλημα της ενόργανης γυμναστικής!!!

Σχετικά άρθρα

Τα Σαββατοκύριακα στο Μουσείο

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Νοεμβρίου 2015 0
Τα Σαββατοκύριακα στο Μουσείο Η συνεργασία του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης με φορείς και εκπαιδευτικούς της πόλης, με στόχο το σχεδιασμό…

Εύκολη νίκη για Εθνικό, 5-0 τη Μαΐστρο

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Αυγούστου 2015 0
Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ΑΟ Μαΐστρου, στον φιλικό αγώνα…