Λήξη της αγωνιστικής σεζόν για το Παγκράτιο Άθλημα φέρνοντας το Σύλλογο της Αλεξανδρούπολης ‘’Ελληνική Πολεμική Αγωγή’’ για μία ακόμα φορά σε υψηλή κατάταξη μεταλλίων.

Συγκεκριμένα στις 09-06-2019 πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος έχοντας συμμετοχή διακοσίων πενήντα Αθλητών (250) από όλη την Ελλάδα τιμώντας κάθε χρόνο την λήξη της Αγωνιστικής σεζόν, παρ’ όλο το άγχος και την πίεση των εξετάσεων για κάποιους Αθλητές και την υπερβολική ζέστη.

Ο Σύλλογος της Αλεξανδρούπολης ‘’Ελληνική Πολεμική Αγωγή ’΄ συμμετείχε με δεκαπέντε αθλητές επιδεικνύοντας υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, άρτια προετοιμασία και υψηλή αθλητική κατάρτιση στο άθλημα του Παγκρατίου, κερδίζοντας ενθουσιώδη σχόλια και υψηλές διακρίσεις, αφού κατάφεραν να διακριθούν και οι ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) αθλητές που συμμετείχαν αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία και όλα είναι θέμα επιμονής , σωστής προπονητικής καθοδήγησης και σκληρής προετοιμασίας σε συνδυασμό με κατάλληλη αθλητική διατροφή και ψυχολογική υποστήριξη.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια πραγματικοί Πρωταθλητές είναι οι γονείς των παιδιών που στήριξαν παρ άλλες τις αντιξοότητες και την φετινή αγωνιστική σεζόν, με πλούσια συναισθήματα χαράς και ευφορίας, βλέποντας τους καρπούς που αποκόμισαν, οι οποίοι ήταν η εξέλιξη των παιδιών τους ως αθλητές και ως μαχητές αγωνιστικού πείσματος και επιμονής.

Οι αθλητές Παγκρατίου που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο και διακρίθηκαν ήταν οι:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ:
1) ΠΑΡΑΣΧΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
2)ΠΑΡΑΣΧΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
3)ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
4)ΓΙΑΣΛΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5)ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
6)ΠΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ:
1)ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2)ΚΑΡΑΟΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
3)ΠΑΣΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4)ΓΟΥΔΟΥΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
5)ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ:
1)ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
2)ΣΑΡΗΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
3)ΠΑΝΤΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
4)ΠΕΠΕ ΑΝΝΑ

ΠΕΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ –> ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΕπίδειξη ισχύος και ετοιμότητας του Στρατού Ξηράς υπό το βλέμμα Αρχηγού ΓΕΣ
Επόμενο άρθροΔήλωση της Αναστασίας Γκαρά, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Έβρου για την υποψηφιότητά της στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου