Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 470 Masters Cup που διεξήχθη από τις 01/08-06/08/2016 στην λίμνη Bracciano στη Ρώμη της Ιταλίας.

Στην κατηγορία 470 – GRAND-GRANDMASTERS συμμετείχε το ελληνικό πλήρωμα με τους Χρήστο Μαμτουμίδη (ΝΟΘ) και Θεόδωρο Τζουμάρη (Αλεξανδρούπολη) όπου μετά από 11 ιστιοδρομίες κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

www.ncth.gr

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, προς τους αθλητές ιστιοπλοΐας Θεόδωρο Τζουμάρη και Χρήστο Μαμτουμίδη

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, συγχαίρει θερμά τον Θεόδωρο Τζουμάρη, παλιό αθλητή του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης και νυν προπονητή ιστιοπλοΐας και τον αθλητή Χρήστο Μαμτουμίδη για την κατάκτηση του 33ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Masters της Ολυμπιακής κλάσης σκαφών 470, γνωστό ως Master’s 470 Cup, που διεξήχθη στη λίμνη Bracciano της Ιταλίας από την 1η μέχρι τις 6 Αυγούστου 2016. Εύχεται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ενώ παράλληλα χαιρετίζει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ολυμπιακής κλάσης σκαφών 470, το 34ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters Ολυμπιακής κλάσης σκαφών 470 να διεξαχθεί στα νερά του Θρακικού πελάγους στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Προηγούμενο άρθρο2η Γιορτή Φασολιού – Πεπονιού Τυχερού
Επόμενο άρθροΔείτε τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό από την γυναικεία Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μάκρης