Παραιτήθηκαν από τον ΑΟ Μαΐστρου Παπαράδης & Μιχαηλίδης!

Δημοσιεύτηκε στις: at 9 Νοεμβρίου 2015
466 0

Ένα κεφάλαιο κλείνει στη Μαΐστρο καθώς ο προπονητής Σάκης Παπαράδης και το δεξί του χέρι Γιάννης Μιχαηλίδης, οι οποίοι ανέβασαν την ομάδα στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, αποτελούν παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της.

Οι δύο προπονητές δήλωσαν αποκλειστικά στο www.radiomax.gr:

«Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΑΟ Μαΐστρου και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Εμείς αποχωρούμε από την ομάδα, αλλά η αυτή συνεχίζει να υπάρχει και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Οι κ.κ. Παπαράδης και Μιχαηλίδης αποχωρούν μετά την ολοκλήρωση 6 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, στις οποίες η Μαΐστρος έχει συγκεντρώσει 2 βαθμούς. Η βαθμολογική αυτή συγκομιδή έπαιξε τον ρόλο της στην αποχώρηση τους καθώς και η ψυχολογία των παικτών δεν ήταν καλή, αλλά ένας ακόμα λόγος είναι η νοοτροπία κάποιων ανθρώπων στο τοπικό ποδόσφαιρο οι οποίες δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη νοοτροπία των δύο κόουτς.

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Νοεμβρίου 2015 0
Τους Ηρακλή Αμπελοκήπων και Θύελλα Φιλώτα υποδέχονται Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Έβρος Σουφλίου αντίστοιχα στα πλαίσια της 13ης στροφής του πρωταθλήματος.…