Παραιτήθηκε η διοίκηση Γεωργιάδη στο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 27 Ιουνίου 2016
454 0

Κάτι που ήταν λίγο πολύ γνωστό τις τελευταίες ημέρες έγινε και επίσημο μετά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα το ΤΑΑ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Σε αυτό η διοίκηση του Γιώργου Γεωργιάδη υποβάλει την παραίτηση της, ενώ κάνει και έναν απολογισμό της φετινής δύσκολης σεζόν, την οποία και κρίνει αγωνιστικά επιτυχημένη.

Το Δελτίο Τύπου:

«Με το πέρας της αγωνιστικής σεζόν της περιόδου 2015-20126 η διοίκηση του Τ.Α.Α. ολοκλήρωσε τη θητεία της και απολογιστικά δηλώνει τα παρακάτω:

Κρίνει αγωνιστικά πετυχημένη τη σεζόν καθώς παρά την ύπαρξη ενός εκ των χαμηλότερων μπάτζετ της Volleyleague , πέτυχε να καταλάβει την 7η θέση με μια αξιοπρεπή παρουσία αλλά και επανάληψη της ευρωπαϊκής πορείας με παρουσία στους 8 του θεσμού.

Προχώρησε μέσα από μια συντονισμένη προσπάθεια καθόλη τη διάρκεια της θητείας της σε εξορθολογισμό των δαπανών αλλά και συμμάζεμα του οικονομικού ανοίγματος, παρά την κρίση που μάστιζε το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον, που αποτελούσε βραχνά για κάθε διοίκηση.

Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε πως με όλο το βάρος των δυσχερειών, ότι καταγράφτηκε αποπληρωμή παλαιών χρεών της τάξεως των 71.366 χιλιάδων ευρώ , ενώ αφήνει ως παρακαταθήκη νέους ταλαντούχους αθλητές.

Προσπάθησε μέσα από δράσεις να φέρει τον σύλλογο και το βόλεϊ στο ευρωπαϊκό προσκήνιο κάνοντας ευρέως γνωστή την Αλεξανδρούπολη και εκτός συνόρων.

Η διοίκηση του ΤΑΑ με τη λήξη της θητείας της και ενόψει της διευκόλυνσης για έναρξη των διαδικασιών για την επόμενη μέρα του Τ.Α.Α. υποβάλλει την παραίτησή της και εύχεται κάθε επιτυχία στους ανθρώπους που θα κληθούν να συνεχίσουν το έργο της.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της, τους αθλητές και το τεχνικό τιμ , όλους τους θεσμικούς φορείς και τις τοπικές αρχές, αλλά και όλο το φάσμα των χορηγών, καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στο έργο της κατά τη διάρκεια της σεζόν

Με τιμή η διοίκηση του

ΤΑΑ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ»

Το ζήτημα από δω και πέρα για τον Εθνικό είναι πως θα πορευτεί και το αν υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι που θα μπορέσουν να αναλάβουν το δύσκολο φορτίο και να ετοιμάσουν την ομάδα για τη νέα σεζόν στη Volleyleague. Την ίδια ώρα υπάρχουν και κάποια σενάρια που θέλουν τους Εβρίτες να υποβιβάζονται στην Α2, αλλά κανείς δεν θέλει να σκέφτεται κάτι τέτοιο.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με παράγοντες, προπονητές και παίκτες της ομάδας του Πέπλου

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Νοεμβρίου 2018 0
Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, κ. Ιωάννης Βαταμίδης,…

8 χρυσά, 1 αργυρό, 1 πανελήνιο Ρεκόρ και 11 ατομικά στο Πανελλήνιο Στίβου ΑμεΑ, για τα παιδιά του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ»

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Αυγούστου 2020 0
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη διοργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Στίβου ΟΠΑΠ 2020 για Άτομα με Αναπηρίες, που διεξήχθη το…