Παραιτήθηκε ο προπονητής της Ν. Χιλής Βασίλης Ντέρος!

Δημοσιεύτηκε στις: at 19 Οκτωβρίου 2015
509 0

Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία της Α.Ε. Ν. Χιλής με τον προπονητή Βασίλη Ντέρο, δόθηκε από τον ίδιο τον προπονητή της ομάδας του Έβρου ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση του συλλόγου και αποχαιρέτησε και τους ποδοσφαιριστές του!

Η Χιλή η οποία έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια θα πρέπει τώρα να αναζητήσει νέο προπονητή, ενώ όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Ντέρος στην ανακοίνωση του «η φιλοσοφία, η σκέψη και ο τρόπος λειτουργίας συγκεκριμένων ανθρώπων στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν συνάδουν με τα δικά μου πιστεύω ως προπονητή και ως ανθρώπου περί αντίληψης του ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση παραίτησης του Βασίλη Ντέρου:

«Λόγω ηθικής και προσωπικής δέσμευσης που έχω στο σύλλογο αυτόν και στον κόσμο του, οφείλω να γνωστοποιήσω ως ελάχιστη υποχρέωσή μου πως αποφάσισα να παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου, καθώς η φιλοσοφία, η σκέψη και ο τρόπος λειτουργίας συγκεκριμένων ανθρώπων στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν συνάδουν με τα δικά μου πιστεύω ως προπονητή και ως ανθρώπου περί αντίληψης του ποδοσφαίρου. Καταλήγοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές ,που γι΄ αυτούς και μόνο δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τις αρχές μου και τα πιστεύω μου παραμένοντας στην ομάδα.  Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ομάδα της Χιλής και να φτάσει εκεί που της αξίζει, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες». 

Ρεπορτάζ –  Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Α. Σισμάνης: «Οκτώ μετάλλια από τους αθλητές σκοποβολής του Εθνικού σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα»

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Δεκεμβρίου 2015 0
Στο «Παίζουμε Θράκη» με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε ο αθλητής σκοποβολής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Αθανάσιος Σισμάνης.…

Ημερίδα Προπονητικής με ομιλητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου στην Αλεξ/πολη (video & photos)

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Μαΐου 2016 0
Μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα Προπονητικής πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/5) το απόγευμα στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, με κεντρικό ομιλητή τον προπονητή…