Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου στα εγκαίνια της έκθεσης των ΓΑΚ

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:23
47 0

Στα εγκαίνια της έκθεσης αρχειακού υλικού των Γενικών Αρχείων του Κράτους, με τίτλο «Η πόλη θυμάται… Μνήμες τοπικής ιστορίας μέσα από τις αρχειακές συλλογές των Γενικών Αρχείων του Κράτους», η οποία τελεί υπό την αιγίδα και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και φιλοξενείται στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021. 

Ο κ. Πέτροβιτς δήλωσε σχετικά κατά τον χαιρετισμό του «Στόχος μας ως Περιφερειακή Ενότητα  Έβρου, αλλά και ως Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, είναι να τροφοδοτούμε και να αναδεικνύουμε στην κοινωνία τον πολιτισμό και την ιστορία μας. Για αυτό καταθέτω πως η περαιτέρω ανάδειξη του αρχειακού πλούτου των Γενικών Αρχείων βρίσκεται στην ατζέντα μας».

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 30 Ιουνίου 2021 και είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 18:30 έως τις 21:00. 

Σχετικά άρθρα

Πρόταση Δημήτρη Ρίζου: «Να γίνουν στον Έβρο τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων στο Βόλεϊ το 2020, που θα συνδιοργανώσουν Ελλάδα και Ιταλία»

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Νοεμβρίου 2018 0
Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ Λίγες ημέρες πριν, συγκεκριμένα στις 8 Νοεμβρίου 2018, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βόλεϊ ανακοίνωσε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα…