«Πράσινο φως» για αδειοδότηση στον Εθνικό, δύσκολα τα πράγματα για Ορεστιάδα

Δημοσιεύτηκε στις: at 20 Ιουλίου 2016
544 0

Την άδεια για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν της Volleyleague πήρε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, μετά από απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ. Αντίθετα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ μειοψήφησε ζητώντας την μη αδειοδότησή του ΑΟ Ορεστιάδας, αλλά και του Φοίνικα Σύρου. 

Όσο αφορά τον Εθνικό, τα εύσημα πρέπει να δοθούν στους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι «έτρεχαν» όλο αυτό το διάστημα το θέμα και τελικά όλα πήγαν καλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος:

«Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ στην δεύτερη συνεδρίαση της (την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016) αποφάσισε:
Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, αποτελούμενη από τους κ.κ. Χρ. Ηλιάδη (πρόεδρο), Αν. Δημητριάδη και Γ. Διονά (Μέλη) αποφάσισε την αδειοδότηση των ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Παναθηναϊκός ΑΟ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015.

Διέκοψε την συνεδρίαση ως προς τα υπόλοιπα ΤΑΑ, εκ των οποίων το ΤΑΑ ΑΟΠ Κηφισιά παρέστη και στην συνεδρίαση της επιτροπής δια των εκπροσώπων του κκ Ι. Κόντου, Αθ. Οικονομόπουλου.

Η διακοπείσα συνεδρίαση θα συνεχιστεί την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 και ώρα 10.00.

Ειδικά για τα ΤΑΑ ΑΟ Ορεστιάδας και ΑΟ Φοίνικας Σύρου ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ μειοψήφησε ζητώντας την μη αδειοδότησή τους».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Η Αναστασία Καρακατσάνη του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης , Χρυσή πανελληνιονίκης στον κλειστό στίβο

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Φεβρουαρίου 2017 0
Η Αναστασία Καρακατσάνη, αθλήτρια του ΜΓΣ Εθνικού, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξήχθη στο ΣΕΦ, αναδείχθηκε με διαφορά πρώτη…