Επιστροφή με χαμόγελα για τους αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιο και Γιαννακίδη Πολυχρόνη οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser Radial Ανδρών – Νέων ανδρών – Εφήβων που διεξήχθη από τις 18-22 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

noalaserrr

Οι αθλητές του ΝΟΑ που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα κατηγορίας σκαφών Laser Radial σε έναν αγώνα που τις 2 πρώτες ημέρες επικρατούσαν πολύ ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως έως και 35 knots και με την παρουσία στον στίβο αθλητών πολύ υψηλού επιπέδου οι οποίοι έχουν συμμετάσχει και κερδίσει παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα κατάφεραν να διακριθούν και να καταλάβουν ο μέν Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου την 12η θέση στην κατηγορία Νέων Ανδρών (27η γενικής), ο δε Γιαννακιδης Πολυχρόνης την 8η θέση στην κατηγορία Εφήβων (28η γενικής). Σημειώνουμε δε οτι οι αθλητές του ΝΟΑ ξεχώρισαν ως οι πρώτοι από την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Ο Ναυταθλητικός Ομίλος Αλεξανδρούπολης και το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται καλή συνέχεια στα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Προηγούμενο άρθροΗμερίδες για τα κόκκινα δάνεια σε όλη την Θράκη από το Οικονομικό Επιμελητήριο
Επόμενο άρθροΔημήτρης Πέτροβιτς: “Δεν υπάρχει διάθεση απο την Κυβέρνηση να γίνει η λιμενική ακαδημία στην Αλεξανδρούπολη”