Στην Α1 ο Ηρακλής Χαλκίδας των Κοντοστάθη & Αλεξάκη από την Αλεξανδρούπολη!

Δημοσιεύτηκε στις: at 11 Μαΐου 2016
550 0

Οι Αλεξανδρουπολίτες Γρηγόρης Κοντοστάθης (δανεικός από τον Εθνικό) και Νίκος Αλεξάκης (δανεικός από τη ΓΕΑ) ανέβασαν τον Ηρακλή Χαλκίδας στην Α1 Κατηγορία του βόλεϊ, για πρώτη φορά στην 19χρονη ιστορία του τμήματος. 

Για να γίνει πραγματικότητα η άνοδος ο Ηρακλής Χαλκίδας μετά την πολύ καλή πορεία του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, νίκησε στα μπαράζ ανόδου 3-1 σετ την Παλλήνη και 3-0 σετ τη Νίκη Αιγινίου. Έτσι, η ομάδα της Εύβοιας ανέβηκε στη Volleyleague μαζί με τον Κύζικο Ν. Περάμου που που έκανε επίσης δύο νίκες συγκεντρώνοντας και αυτός 6 βαθμούς.

Πολλά συγχαρητήρια στους δύο Εβρίτες βολεϊμπολίστες οι οποίοι τώρα έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να σκεφτούν το αν θα παραμείνουν στη Χαλκίδα και τη νέα σεζόν ή αν θα επιστρέψουν στις ομάδες στις οποίες ανήκουν στην Αλεξανδρούπολη.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

18ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής στην Αλεξανδρούπολη από 24- 26 Νοεμβρίου 2017

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Ιουλίου 2017 0
Με ιδιαίτερη χαρά η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής σας ενημερώνει ότι το 18ο ετήσιο συνέδριο διοίκησης αθλητισμού…

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης τίμησε τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Οκτωβρίου 2016 0
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης τίμησε τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη κατά την διάρκεια δεξίωσης στην Λεσχη Αξιωματικών Αλεξανδρουπολης με αφορμή την ήμερα…