Στην Εθνική Ομάδας Στίβου (για ακόμη μία χρονιά) η Εβρίτισσα αθλήτρια της Δισκοβολίας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ιωάννα Αραμπατζή

Δημοσιεύτηκε στις: at 4:07 μμ
18 0

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ενέκρινε και ανακοίνωσε τον αριθμό των αθλητών και αθλητριών οι οποίοι μετά τις επιτυχίες τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα θα αποτελέσουν για φέτος τα μέλη της εθνικής ομάδας Στίβου.

Οι αθλητές θα είναι κάτω από την επίβλεψη της ομπρέλας στήριξης της ομοσπονδίας.

Για ακόμη μία χρονιά η Εβρίτισσα αθλήτρια της Δισκοβολίας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ιωάννα Αραμπατζή,  αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας όντας μοναδική εκπρόσωπος στον Έβρο.

Όπως δήλωσε η ίδια φέτος θα ναι μια δύσκολη χρονιά γι’ αυτήν καθώς είναι και μαθήτρια γ’ λυκείου και θα προσπαθήσει να συνδυάσει και τον πρωταθλητισμό αλλά και την προσπάθεια της να περάσει σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Αρωγός της στην προσπάθεια της ο προπονητής της Δημήτρης Τσιακιρούδης ο οποίος φέτος θα ναι και γυμναστής στη σχολική μονάδα όπου φοιτά η Ιωάννα προσπαθώντας να καλύψουν τα κενά της προπόνησης λόγω των μαθητικών υποχρεώσεων της.

Σχετικά άρθρα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 συμμετείχε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ)

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Οκτωβρίου 2020 0
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser 4.7 στην Θεσσαλονίκη συμμετείχαν  οι αθλητές του ομίλου μας Χατζηκωνσταντινίδης Ιωάννης, Κασαπίδης Θανάσης και Κατσίκη Ηώ…