Συνάντηση Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τη διοίκηση ΤΑΑ και αθλητές του βόλεϊ Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:35
3525 0

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Διοίκησης του ΤΑΑ και αθλητές του Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θοδωρής Βουρδόλης, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και συζήτησαν μαζί τους τρόπους επίλυσής τους.

Ο Γιάννης Ζαμπούκης εξέφρασε  το θετικό ενδιαφέρον από πλευράς του Δήμου για στήριξη της προσπάθειας του συλλόγου με οργανωμένο και διεξοδικό τρόπο μέσω ενός σοβαρού πλάνου βιωσιμότητας που πρέπει να διαμορφωθεί, ώστε να μην επαναληφθούν διάφορες παθογένειες που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν.

Διοίκηση και αθλητές εκδήλωσαν την ικανοποίησή τους από τη συνάντηση  και χάρισαν στον Δήμαρχο ένα όμορφο αναμνηστικό δώρο.

Σχετικά άρθρα

Για ΠΡΩΤΗ φορά στα Ελληνικά δεδομένα Γυναίκα Αθλήτρια Αγώνων MOTOCROSS ανεβαίνει στην Πρώτη Θέση σε Επίσημο Αγώνα MOTOCROSS της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Δεκεμβρίου 2017 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΎ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤ/ΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Για ΠΡΩΤΗ φορά στα Ελληνικά δεδομένα Γυναίκα Αθλήτρια Αγώνων MOTOCROSS Ανεβαίνει στην…